Stein Bagger er tilbage under dæknavn i ny virksomhed

It-storsvindleren Stein Bagger er under dæknavnet Steen Bech i gang med at starte firmaet Dansk Selfstorage.dk op. I spidsen for firmaet er en anden af Baggers gamle venner.

Så er Stein Bagger tilbage, men denne gang under nyt navn. Ifølge Børsen har han skiftet det landskendte navn ud med Steen Bech, alt imens han er i gang med at starte firmaet Dansk Selfstorage.dk op. Hovedsædet ligger i Lyngby, og i spidsen for forretningen finder man Royne Carlsson, der sammen med Stein Bagger i 2003 var indblandet i en politisag om fakturasvindel over for Amagerbanken.

Læs også: Bagger skal kun spjælde et år mere end Riskær

Stein Bagger har fået Kriminalforsorgen til at godkende Dansk Selfstorage.dk som stedet, hvor Bagger kan komme i virksomhedspraksis i forbindelse med den HD, han er ved at tage på CBS.

Læs også: Stein Bagger anholdt i USA

Stein Bagger selv erkender over Børsen, at det er Royne Carlsson, som står bag Dansk - Selfstorage.dk.

»Det er Royne, der er aktionæren i selskabet. Det er sådan set hans midler og hans selskaber, som er blevet anvendt på det her. Når man som jeg skal starte fra bunden, tage en uddannelse, finde et arbejde og tjene nogle penge, er det nødvendigt at tale med nogle folk, man kender,« siger Stein Bagger til Børsen.

Stein Bagger blev forsidestof, da hans højt besungne virksomhed IT Factory gik konkurs i 2008, efter det kom frem, at han havde svindlet for flere hundrede millioner kroner. I 2009 blev Stein Bagger idømt syv års fængsel for svindlen.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (2)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Deleted User

Alternativ overskrift kunne være "Stein Bagger starter i virksomhedspraktik". I stedet vælges der, i mine øjne, at slå et alt for stort brød op. Det lyder jo frakketalt som om manden er ved at starte et nyt firma. Er han ikke bare i praktik, hvor det derimod er vennen som starter firmaet?

  • 0
  • 0
Log ind eller Opret konto for at kommentere