Status på Vestas-angrebet: »Interne systemer er påvirket, og der er data, der er kompromitteret«

Illustration: THWler 33142/Wikicommons
Vestas blev udsat for et hackerangreb i weekenden og bekræfter nu, at data er kompromitteret. Virksomheden er i gang med gradvis genåbning af it-systemerne.

Data er kompromitteret og interne systemer påvirket efter weekendens hackerangreb mod Vestas. Det bekræfter vindmølle-giganten til MarketWire ifølge ITWatch.

»Vi kan se, at interne systemer er påvirket, og der er data, der er kompromitteret. Det er vigtigt for os at sikre den rigtige balance mellem at være åbne omkring situationen og ikke dele information, der kan kompromittere håndteringen af situationen, og sammen med vores eksterne rådgivere vurderer vi, at det er for tidligt at kommentere yderligere på dette spørgsmål,« skriver Vestas til MarketWire.

Angrebet skete fredag d 19. november og tvang Vestas til at lukke it-systemerne ned, som virksomheden nu er gradvist i gang med at genåbne. Vestas vil ikke over for MarketWire kommentere, hvilke systemer det drejer sig om. Tredjeparter, herunder kunder og forsyningskæde, er ifølge Vestas umiddelbart ikke påvirket af angrebet.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Følg forløbet
Kommentarer (0)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Log ind eller Opret konto for at kommentere