Status-fejl plagede Skype-brugere over hele verden

Mandag bøvlede alverdens Skype-brugere dagen igennem med en besynderlig fejl, der gjorde deres status ‘offline’ og dermed umuligt at bruge den populære videochat-tjeneste.

Microsofts Skype havde store problemer dagen igennem i går, mandag, da en fejl i indstillingerne til brugernes offline/online-status gjorde det umuligt for berørte brugere over hele verden at foretage og modtage opkald. Det skriver blandt andre BBC.

Læs også: Amazon-nedbrud rev stribevis af online-giganter rundt

Det er småt med oplysningerne, men ifølge BBC skal skal fejlen angiveligt have betydet, at Skype-brugeres status blev låst til ‘offline’, selvom de reelt har været forbundet til netværket. Fejlen dukkede ifølge BBC op omkring klokken 10 mandag formiddag, og det lykkes Microsoft at udbedre den mystiske fejl kort efter midnat.

Læs også: 13 tegn tvinger Chrome i knæ over hele verden

Problemerne lader til at have været verdensomspændende, men ‘nedbruddet’ var ikke totalt, da Skypes forretningskunder ikke var berørt. Ligeledes skal firmaets nye ‘Skype til Web’-tjeneste heller ikke have haft problemer.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (2)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
#1 Palle Sørensen

"Fejlen dukkede ifølge BBC op omkring klokken 10 mandag formiddag, og det lykkes Microsoft at udbedre den mystiske fejl kort efter midnat samme dag."

Hvordan kan man rette en fejl kort efter midnat samme dag som den opstår om formiddagen?

  • 1
  • 1
Log ind eller Opret konto for at kommentere