Startup bruger machine learning til at foreslå bedste support-svar

Startup bruger machine learning til at foreslå bedste support-svar
Illustration: Gorgias.
En intelligent support-assistent skal snakke med kunde-database for at sammenstykke det optimale svar kundehenvendelser.
12. februar 2016 kl. 11:18
errorÆldre end 30 dage
Manglende links i teksten kan sandsynligvis findes i bunden af artiklen.

It-startup’en Gorgias vil bringe machine learning til virksomhedernes supportafdeling. Med udgangspunkt i virksomhedens kundedata og selve henvendelsen, kan systemet foreslå præfabrikerede svar.

Det skriver TechCrunch.

Gorgias’ software samarbejder med virksomhedens kunde-system og e-handelsplatform, så al viden om kunden er tilgængelig, når en henvendelse skal behandles i supportafdelingen.

Baseret på en analyse af kundens spørgsmål kan systemet foreslå en række svar, der på forhånd er konstrueret. Systemet kan udvides med genveje, så obligatoriske høflighedsfraser kan overstås med få kliks.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Det betyder at en typisk anmodning om at få nulstillet et kodeord kan klares med fx indtastningerne ‘password’ og ‘help’ som firmaets demo-video viser.

Gorgias bruger machine learning til at sortere indkomne henvendelser, så eventuelle refunderinger kan klares på en gang. Hvis en vigtig kunde beder om en tilbagebetaling, kan systemet klare det automatisk, mens kunder, der beder om penge igen og igen kan afvises i døren.

På den måde giver machine learning Gorgias en fordel over eksisterende support-assistenter som Zendesk og Desk.com, skriver tech-mediet.

Softwaren er stadig i en beta-version, men det er netop lykkedes selskabet at opdrive seed-investeringer for 1,5 millioner dollars til at gøre projektet færdigt.

Ingen kommentarer endnu.  Start debatten
Debatten
Log ind for at deltage i debatten.
settingsDebatindstillinger