Startup, der bruger AI til at stoppe hackerangreb, modtager 100 millioner dollar

En startupvirksomhed har netop modtaget 100 millioner dollar i en ny investeringsrunde, og deres mål er at få udbredt deres antihackerprogram, der bruger machine learning til at fange ondsindede filer.

I stedet for at spore trusler via overvågning af for eksempel handlingsmønstre i et system, skal produktet CylanceProtect analysere filer og via machine learning forudsige, hvilke der vil opføre sig ondsindet. Det skriver CIO.

Produktet CylanceProtect er kernen i en startup-virksomhed kaldet Cylance, som netop har modtaget 100 millioner dollar i en ny investeringsrunde, hvilket kan bringe dem et skridt længere ind i markedet.

I dag har de ifølge Cylance selv 1.000 kunder. Det skal ændre sig med de nye penge, og Cylance håber at få CylanceProtect bredt ud i offentlige og private virksomheder.

CylanceProtect fungerer ved at finde millioner af særlige karakteristika ved en kode og analysere dem i nogle statistiske modeller, hvilket giver en idé om, hvad intentionen er med koden. Analysen er overstået på 100 millisekunder – en hastighed der gør det muligt for CylanceProtect at stoppe ondsindet kode, inden den er udført, skriver CIO.

»Vores mål var at genopfinde endpoint sikkerhed ved at bruge machine learning til at tænke som en hacker, og det har vi opnået,« siger administrerende direktør i Cylance Stuart McClure til CIO, der tilføjer, at Cylance nu vil arbejde for at få CylanceProtect bredt ud på markedet.

Softwaren beskytter mod angreb, der er system- og hukommelses baserede, mod spear phishing, zero-day malware, eskalering af brugerrettigheder, scripts og ondsindede programmer.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (3)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Log ind eller Opret konto for at kommentere