Startup-accelerator giver it-iværksættere adgang til 1 mio. testpersoner

Thinkubator lover professionel hjælp og 15.000 kr. i lommepenge til at få stablet en virksomhed på benene med mulighed for at teste idéen af på mio. af mennesker.

Hvis du sidder med en god idé og drømmer om at føre den ud i livet, så har den nylancerede inkubator Thinkubator et godt tilbud: Få ti ugers gratis intens professionel sparring med at få udviklet idéen til en virksomhed.

Acceleratorprogrammet har til formål at hjælpe startups i deres tidlige stadie med at få gjort deres idé til et skalerbart produkt. Med i pakken følger 15.000 kr. i lommepenge, gratis kontorplads og frokost i København og adgang til undervisere og mentorer fra blandt andet det teknologiske Singularity University, DTU, CBS, virksomheden Neuro Inc, m.fl.

Som en ekstra bonus er der mulighed for, at udvalgte it-iværksættere kan få adgang til at teste deres idé af på kunderne fra Thinkubators partnere, som blandt andet tæller boghandlen Saxo.com og mobilselskabet Call me. Samlet giver det potentielt adgang til over en mio. mennesker.

Deadline for tilmelding er den 15. februar 2015, hvorefter de udvalgte vil blive inviteret til en optagelsesprøve. Heraf vil 7-10 deltagere gå videre til selve programmet.

Det eneste krav for at deltage er, at man har en god idé. Thinkubator tager ikke andele i virksomhederne, som bliver optaget i programmet, men arrangøren forbeholder sig dog ret til at foretage den første investering i virksomhederne, hvis der er tale om nogle idéer med et særligt stort potentiale. Også selvom andre investorer ønsker at investere først.

Programmet forløber fra den 7. april til den 19. juni 2015.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Følg forløbet
Kommentarer (0)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Log ind eller Opret konto for at kommentere