Standard-løsning skal gøre Oracle lækker for mellemstore virksomheder

Standardiserede løsninger skal være med til at gøre Oracle tilgængeligt for andre end de helt store.

Typisk forbindes Oracle med databaser og forretningsløsninger til de helt store firmaer, men ved hjælp af firmaets Accelerate-program, skal firmaets løsninger nu også gøres tilgængelige for mindre virksomheder.

I Danmark har Oracle indgået partnerskab med Consit og Minerva. Fordelen ved sat anvende Accelerate-løsninger er, at de bygger på standardsoftware, som typisk er Oracles E-business Suite, hvilket betyder, at det er meget nemmere at opgradere, end hvis løsningerne havde været skræddersyet helt fra bunden.

»Dette er en fremsynet måde at tænke implementering af virksomhedssystem på. Med disse værktøjer kommer vi i endnu højere grad til at fokusere på virksomhedens processer - og dermed på det, der gør virksomheden i stand til at tjene penge. Langsomt men sikkert er der ved at brede sig en erkendelse af, at der ikke ligger nogen konkurrencefordel i en manuel opsætning af systemet, « siger Consits administrerende direktør Claes Jensen.

I forbindelse med Accelerate-løsninger uddanner Oracle og partnerne også konsulenter i fællesskab. Disse konsulenter uddannes specifikt med henblik på at konfigurere og tilpasse Accelerate-løsninger, hvorfor de da heller ikke er nær så dyre i drift, som traditionelle konsulenter.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (0)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Log ind eller Opret konto for at kommentere