Spiludgiver i Guinness Rekordbog: Mest downvotede kommentar i Reddits historie

Spiludgiver i Guinness Rekordbog: Mest downvotede kommentar i Reddits historie
Illustration: bigtunaonline, BigStock.
Næsten 700.000 downvotes sikrer EA en plads i Guinness Rekordbog. Det er syv gange så mange som andenpladsen.
9. september 2019 kl. 10:46
errorÆldre end 30 dage
Manglende links i teksten kan sandsynligvis findes i bunden af artiklen.

Spiludgiveren Electronic Arts - i daglig tale EA - har fået den tvivlsomme rekord, at virksomheden med længder har verdens mest downvotede kommentar på SoME-nyhedssitet Reddit.

Det fortæller redditbrugeren -amsha- på selvsamme subreddit, hvor hele historien startede. Det har det anerkendte spilmedie Kotaku opdaget.

Version2 bragte dengang en længere forklaring på, hvorfor EA's svar i forhold til en diskussion om spillet 'Star Wars Battlefront II' blev så upopulær.

Næsten 700.000 brugere har downvoted kommentaren, hvor EA forsøger at retfærdiggøre, at de vil tage fuld pris for et spil, men stadig have, at spillerne køber de såkaldte loot boxes.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Kommentaren er siden blevet berygtet for ordene »a sense of pride and accomplishment,« som det i EA's øjne skulle give spillerne at åbne loot boxes. Efter den kraftige reaktion ændrede de spillets design, så loot boxes ikke på samme måde var nødvendige for at få adgang til Luke Skywalker eller Darth Vader.

Den næstmest downvotede kommentar på Reddit har til sammenligning kun ca. 90.000 downvotes.

Hvis du er nysgerrig, kan du se hele listen over de mest downvotede kommentaerer hos Reddit på Guinness World Records hjemmeside, men det kræver dog, at du opretter en konto.

Ingen kommentarer endnu.  Start debatten
Debatten
Log ind for at deltage i debatten.
settingsDebatindstillinger