Sony præsenterer konkurrent til Microsofts spiltjeneste

29. marts kl. 15:15
Playstation Plus
Illustration: Sony.
Der har længe svirret rygter om, at Sony arbejdede på en konkurrent til den abonnementsbaserede spiltjeneste Xbox Game Pass, og nu har det japanske firma løftet sløret for deres løsning.
Artiklen er ældre end 30 dage

Netflix, HBO, Disney+, Viaplay. Alle streamingtjenester med serier og film enmasse. I spillenes verden hedder pendanten Xbox Game Pass, men nu har japanske Sony også meldt sig på banen med et lignende bud på en abonnementsbaseret spiltjeneste. 

Det kommer til at parre Sonys to eksisterende løsninger, PlayStation Plus og PlayStation Now, sammen i én pakke.

Det skriver den administrerende direktør for Sony, Jim Ryan, i et blogopslag.

Tjenesten beholder navnet PlayStation Plus og kommer til at blive udbudt i tre forskellige prisklasser; essential, extra og plus. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Den første løsning giver samme muligheder som den nuværende version af PlayStation Plus med to månedlige spil, rabatter, cloud-lagerplads og adgang til online multiplayer. 

Den midterste version giver adgang til et katalog på over 400 PS4 og PS5 spil, mens den sidste, og dyreste, tilføjer muligheden for cloud-streaming af spil fra den nuværende og tidligere generationer, helt tilbage til den originale PlayStation.

Migrationen til det nye PlayStation Plus kommer til at starte i juni måned og begynder i Asien efterfulgt af Nordamerika, Europa og resten af verden. Håbet er, at den nye tjeneste er rullet ud i hele verden i slutningen af juni.

Ingen kommentarer endnu.  Start debatten
Denne artikel er gratis...

...men det er dyrt at lave god journalistik. Derfor beder vi dig overveje at tegne abonnement på Version2.

Digitaliseringen buldrer derudaf, og it-folkene tegner fremtidens Danmark. Derfor er det vigtigere end nogensinde med et kvalificeret bud på, hvordan it bedst kan være med til at udvikle det danske samfund og erhvervsliv.

Og der har aldrig været mere akut brug for en kritisk vagthund, der råber op, når der tages forkerte it-beslutninger.

Den rolle har Version2 indtaget siden 2006 - og det bliver vi ved med.

Debatten
Log ind eller opret en bruger for at deltage i debatten.
settingsDebatindstillinger