Sony Ericsson: Vi vil være verdens førende Android-producent

6 kommentarer.  Hop til debatten
Sony Ericsson: Vi vil være verdens førende Android-producent
Illustration: Sony Ericsson.
Fremtiden for Sony Ericsson er en lille grøn robot. Efter megasucces med Xperia-serien vil firmaet nu være nummer ét på Android-telefoner,
15. oktober 2010 kl. 12:19
errorÆldre end 30 dage

Sony Ericsson solgte kun 10,4 millioner telefoner i årets tredje kvartal, mod 14,1 millioner styk i samme periode året før. Men firmaet tjente mere på hver telefon og fik vendt et underskud til et overskud, og forklaringen er i høj grad smartphones med Android på.

Derfor vil det svensk-japanske firma nu fremover satse stort på Android-platformen og vil slås for at blive den førende Android-producent i verden. Det skriver svenske IT24.

Ordene kommer fra direktør Bert Nordberg, som udråber firmaets satsning på Android som en succes. I dag kommer over halvdelen af omsætningen fra Android-telefoner, fortæller han til IT24.
Telefonproducenten har med tiden brugt mange forskellige styresystemer, men har tidligere meldt ud, at man nu vil udfase Symbian. Til gengæld vil Sony Ericsson give det nye Windows Phone 7 en chance, så det bliver altså ikke et rent Android-udbud.

Regnskabet for Sony Ericsson viste, at årets tredje kvartal gav et overskud på 465 millioner kroner. Det skal sammenlignes med et underskud på 1,5 milliarder kroner i samme periode sidste år.

6 kommentarer.  Hop til debatten
Debatten
Log ind for at deltage i debatten.
settingsDebatindstillinger
1
15. oktober 2010 kl. 12:53

Skulle man nok sørge for at have latest greatest version på sine telefoner.. Det var bla batteri og android 1.6 der gjorde at jeg måtte sælge min.

3
17. oktober 2010 kl. 11:16

I agree... Jeg stod ude i butikken og der sagde sælgeren direkte til mig:

"Som sælger burde jeg egentlig prøve at prakke dig den dyre sony erricson der på, men som forbruger vil jeg klart anbefale dig HTC Desire..." og så tog han selv en Desire op af lommen og grinte ^^

Anyway, jeg kender nogle med de der sony erricson'er, hvor jeg har prøvet deres mobil, og før de kan finde ud af at opdatere deres styresystem er der bare dømt episk fejl ! - Men jeg tror nu det med batteriet er en generel ting, fx min Desire skal helst have 2 gange opladning om dagen... De der android-mobiler er mere computere der kan ringe, end telefoner....

4
17. oktober 2010 kl. 11:20

Både min SE X10 Mini Pro og min HTC Legend klarer sig fint igennem dagen på én opladning. Medmindre fx jeg optager en times video, eller navigerer efter GPS'en i et par timer, for jo, så vil den gerne have en ekstra opladning :-) (Men jeg tror mest det er fordi skærmen så er tændt længe.)

Jeg er dog endnu ikke løbet tør for strøm, men det har været meget tæt på et par gange.

5
18. oktober 2010 kl. 09:20

Den kan sættes til at dræbe iddle programmer. På min HTC Magic har det forlænget batterilevetiden med en dag,

ind i market og kør

/Mads

6
18. oktober 2010 kl. 11:26

Advanced Task Killer

Thumbs up! :O)

2
15. oktober 2010 kl. 19:45

Deres apps trænger også til en forbedring. De burde måske kigge lidt efter hvordan HTC gør det. Eksempelvis SE's Facebook/Twitter integration er håbløs i forhold til HTC's...