Sonos redder ældre enheder efter kritik: Men de kan ikke tale sammen med nye

Illustration: Flickr
Sonos lader ældre enheder overleve i separat app, mens de nyere får en anden app. Det betyder, at kunder kan ende med at have højtalere, der ikke taler sammen.

I januar meldte Sonos ud, at man ikke længere vil kunne bruge deres højtalere, når de i løbet af året opdaterer deres systemer. Det var der mildest talt ikke god stemning omkring.

Man tilbød så brugerne, at de kunne sætte ældre højtalere i en ’genbrugstilstand’, mod at få 30 procent rabat på nye enheder, men det blev heller ikke godt modtaget.

Martin Ernst har skrevet et blog-indlæg, der vidst meget godt udtrykker, hvordan kunderne har modtaget sagen.

Læs også: Sonos undskylder for deling af kunders mailadresser

Sonos krøb til korset, og der kom en udmelding om, at man havde lyttet til kunderne, og at man fortsat kan bruge de ældste Sonos-højtalere i sin app, men at de ikke vil blive opdatere med nye features - i denne ombæring fik de også delt en masse af kundernes private mailadresser - det har Version2 skrevet om tidligere.

Nu er planerne for, hvordan man fortsat kan bruge de ældste modeller så kommet frem. Det skriver Wired.

Man vil lave to apps – en til de gamle og en til de nye – der har to forskellige styresystemer.

Sonos S2

Fra juni vil man lancere den nye app, der har fået navnet Sonos S2, der skal understøtte alle nye og kommende enheder. Til de gamle enheder kommer appen til at hedde Sonos S1 – det er de første Zone Players (senere kaldet Connect and Connect: Amp), førstegeneration Play:5 speaker, controlleren CR200 og Sonos Bridge.

Læs også: SONOS’ uheldige business case

Det betyder, at mange kunder, der har tilkøbt højtalere gennem tiden, vil komme i en situation, hvor de skal bruge to forskellige systemer i deres hjem, og hvor nye og gamle højtalere ikke spiller den samme musik samtidig.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Følg forløbet
Kommentarer (0)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Log ind eller Opret konto for at kommentere