Sommertour: Her kan du møde Version2-redaktionen

Sommeren igennem slår Version2-redaktionen lejr hos en række it-virksomheder. Se tour-planen her - og hjælp os med, hvad vi skal spørge om.

Version2 flytter redaktionen ud i it-Danmark sommeren over.

Fra mandag den 25. juni til fredag den 3. august vil redaktionen (med et enkelt afbræk i uge 28) campere i receptionen eller mødelokalet hos udvalgte it-virksomheder, hvor vi - ud over dagens øvrige it-historier - rapporterer fra medarbejdernes dagligdag.

Læs også: Hvor skal Version2 på sommertour?

Som noget nyt byder Version2' sommertour i år på muligheden for at byde ind med spørgsmål til de virksomheder, vi besøger. Du kan stille dine spørgsmål i debatten under denne artikel, på twitter (brug hashtag #sommertourspg ) eller på facebook - så skal vi nok formidle dem videre. (husk at skrive til hvilken virksomhed spørgsmålet stilles)

Nedenstående Tour-plan har stadig enkelte huller, der forhåbentlig bliver lukket meget snart (artiklen opdateres løbende), men de bekræftede ”spillesteder” er som følger:

Juni

25. PA Consulting

26.-27. SAS Institute

28.-29. Queue-it / Miracle

Juli

2.-3. NNIT

4. Axcess

5.-6. Ciber

(Hviledage 9.-13. juli)

16.-17. Devoteam

18. Global Connect

19.-20. Interxion

23.-24. IBM

25. Jayway

26.-27. Dubex

30.-31. KMD

August

1. Tactile Entertainment

2.-3. Dell

Er vi i nærheden af dig, og har du gode forslag til historier, vi bør skrive, er du velkommen til at stikke hovedet forbi. God sommer!

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (0)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Log ind eller Opret konto for at kommentere