Softwareproblemer plager engelske iPhone-købere

Kompatibilitetsproblemer i forhold til software har plaget engelske iPhone-købere hos Apples butik i London.

I dag er det global 3G iPhone-dag, som mange sikkert har bemærket. Nogle engelske iPhone-købere har dog fået sig noget af en skuffelse, da de troede, de skulle til at forlyste sig med deres nye tele-vidunder.

Software-kompatibilitetsproblemer har nemlig betydet, at engelske købere har haft svært ved at få deres telefon aktiveret, skriver amerikanske Computerworld.

I England har Apple en eksklusivaftale med teleoperatøren O2. Men operatørens web-baserede aktiveringssystem kræver Internet Explorer for at fungere. Det vil sige, at eksempelvis Apples Safari-browser i OS X ikke dutter i den sammenhæng. Og det gav problemer for de kunder, der var mødt op i Apples London-butik for at sikre sig en iPhone. Godt nok var en del af Apple-maskinerne i butikken blevet udstyret med VMware Fusion desktop-virtualisering, så de kunne køre Internet Explorer, men setuppet snød ikke O2's aktiveringsside.

»Den går bare død,« siger en frustreret kunde Mark Phipps, som havde håbet at kunne forlade forretningen med en iPhone.

Desuden beretter amerikanske Computerworld, at det er særdeles sparsomt med detaljerne i forhold til kompatibilitets-misæren, fordi journalister ikke må komme ind i Apple-forretningen.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (2)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Thomas Alexander Frederiksen

En del bekendte købte hos O2 i dag, og ingen af dem kunne få aktiveret i O2-butikkerne - systemet virkede ganske enkelt overhovedet ikke (i de butikker).

En enkelt af dem reserverede og betalte i øvrigt over nettet, men fik alligevel ingen telefon - og efterfølgende besked om at tage i en butik og købe (og betale) en der. Dobbelt betaling, en telefon, intet bud på hvor lang tid en refusion af netkøbet ville tage.

Det er ikke kun i Danmark mobilselskaber excellerer i at overtræde god forretningsskik og bryde med sund fornuft...

  • 0
  • 0
Log ind eller Opret konto for at kommentere