Softwareopdatering nedlægger amerikansk grænsekontrol

Den amerikanske grænse- og toldkontrol har været ramt af nedbrud som følge af softwareopdatering.

En softwareopdatering har skabt kø i de amerikanske lufthavne i denne uge. Det oplyser The Register.

Softwareopdateringen skabte mandag nedbrud i et passagersystem hos den amerikanske told- og grænsekontrol, US Customs and Border Protection (CBP), som indgår i screeningen af folk på vej ind i landet.

Og det fik køerne til at vokse som følge af nytårs-relateret rejseaktivitet og besøgende til den store forbrugerelektronikmesse CES.

»CBP handlede straks for at adressere problemet og CBP-betjente fortsatte med at behandle internationale rejsende via alternative procedurer ved lufthavne, som oplevede forstyrrelser,« fortæller en CBP-talsperson til The Register og fortsætter:

»Rejsende ved nogle indgangstoldsteder (eng. ports of entry) oplevede længere ventetid end sædvaneligt, og CBP-betjente arbejdede på at behandle rejsende så hurtigt som muligt, og samtidigt vedligeholde de højeste sikkerhedsniveauer.«

En undersøgelse er nu iværksat i forhold til nedbruddet. CBP oplyser ifølge The Register, at softwareopdateringen blev rullet ud allerede 28 december, men at den ikke fungerede helt efter planen.

Og efterhåndende som problemerne begyndte at brede sig, skiftede CBP til et backup-system, som ikke var lige så hurtigt som hovedsystemet. Og så begyndte køerne at vokse.

CBP har understreget, at nedbrudet ikke skyldes et ondsindet angreb.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (1)
Log ind eller Opret konto for at kommentere
Pressemeddelelser

Welcome to the Cloud Integration Enablement Day (Bring your own laptop)

On this track, we will give you the chance to become a "Cloud First" data integration specialist.
15. nov 2017

Silicom i Søborg har fået stærk vind i sejlene…

Silicom Denmark arbejder med cutting-edge teknologier og er helt fremme hvad angår FPGA teknologien, som har eksisteret i over 20 år.
22. sep 2017

Conference: How AI and Machine Learning can accelerate your business growth

Can Artificial Intelligence (AI) and Machine Learning bring actual value to your business? Will it supercharge growth? How do other businesses leverage AI and Machine Learning?
13. sep 2017
Jobfinder Logo
Job fra Jobfinder