Softwareopdatering nedlægger amerikansk grænsekontrol

boarder protection grænsekontrol USA
Den amerikanske grænse- og toldkontrol har været ramt af nedbrud som følge af softwareopdatering.

En softwareopdatering har skabt kø i de amerikanske lufthavne i denne uge. Det oplyser The Register.

Softwareopdateringen skabte mandag nedbrud i et passagersystem hos den amerikanske told- og grænsekontrol, US Customs and Border Protection (CBP), som indgår i screeningen af folk på vej ind i landet.

Og det fik køerne til at vokse som følge af nytårs-relateret rejseaktivitet og besøgende til den store forbrugerelektronikmesse CES.

»CBP handlede straks for at adressere problemet og CBP-betjente fortsatte med at behandle internationale rejsende via alternative procedurer ved lufthavne, som oplevede forstyrrelser,« fortæller en CBP-talsperson til The Register og fortsætter:

»Rejsende ved nogle indgangstoldsteder (eng. ports of entry) oplevede længere ventetid end sædvaneligt, og CBP-betjente arbejdede på at behandle rejsende så hurtigt som muligt, og samtidigt vedligeholde de højeste sikkerhedsniveauer.«

En undersøgelse er nu iværksat i forhold til nedbruddet. CBP oplyser ifølge The Register, at softwareopdateringen blev rullet ud allerede 28 december, men at den ikke fungerede helt efter planen.

Og efterhåndende som problemerne begyndte at brede sig, skiftede CBP til et backup-system, som ikke var lige så hurtigt som hovedsystemet. Og så begyndte køerne at vokse.

CBP har understreget, at nedbrudet ikke skyldes et ondsindet angreb.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk

Følg forløbet

Kommentarer (1)

Kommentarer (1)
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer

Pressemeddelelser

Conference: How AI and Machine Learning can accelerate your business growth

Can Artificial Intelligence (AI) and Machine Learning bring actual value to your business? Will it supercharge growth? How do other businesses leverage AI and Machine Learning?
13. sep 2017

Affecto has the solution and the tools you need

According to GDPR, you are required to be in control of all of your personally identifiable and sensitive data. There are only a few software tools on the market to support this requirement today.
13. sep 2017

Xena - an innovative force in testing next-generation communications technology

22. aug 2017