Softwarefejl førte til for lange corona-isolationer i Storbritannien

Softwarefejl førte til for lange corona-isolationer i Storbritannien
Illustration: petovarga / Bigstock.
Mere end 7,200 borgere har fået forkerte informationer om, hvor lang tid de skulle tilbringe i corona-isolation på grund af en softwarefejl hos de britiske sundhedsmyndigheder.
4. november 2020 kl. 09:35
errorÆldre end 30 dage
Manglende links i teksten kan sandsynligvis findes i bunden af artiklen.

En softwarefejl hos de britiske sundhedsmyndigheder har betydet, at over 7,200 borgere har fået forkerte oplysninger om, hvor lang tid de skulle være i corona-isolation.

Det skriver BBC.

Ifølge mediet er størstedelen af de omfattede personer efterfølgende blevet kontaktet af de britiske sundhedsmyndigheder for at give dem de korrekte oplysninger.

Sundhedsmyndighederne peger på, at de berørte personer havde fået at vide, at de skulle isolere sig for længe, og at der dermed ikke har været tale om, at borgere har afbrudt deres isolation for tidligt.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Det er ikke første gang, at de britiske sundhedsmyndigheder oplever softwarefejl i forbindelse med coronapandemien.

Det britiske medie The Times har senest beskrevet, at en fejl i opsætningen af den britiske corona-app har ført til, at massevis af borgere ikke har fået advarsel om mulig smitterisiko, selvom de har været tæt på en smittet.

Derudover har BBC har tidligere beskrevet, hvordan 16.000 sager om coronavirus ikke blev rapporteret i England på grund af en fejl i et regneark.

Ingen kommentarer endnu.  Start debatten
Fortsæt din læsning
Debatten
Log ind for at deltage i debatten.
settingsDebatindstillinger