Snowden til virksomheder: Krypter jeres hjemmesider nu

Illustration: leowolfert/Bigstock
Edward Snowden kom med kraftige opfordringer om at kryptere verdens internetsider og lovede nye afsløringer under video-streamet tale på TED-konferencen.

I en tale på en TED-konference i Vancouver kom whistlebloweren Edward Snowden, der snakkede over en videostreaming-forbindelse fra Rusland, med en kraftig opfordring til de amerikanske internetvirksomheder.

Snowden proklamerede, at det bedste, virksomhederne kan gøre lige nu og her for at beskytte verdens internetbrugere, er at give mulighed for at bruge en krypteret forbindelse til at tilgå samtlige sider på deres hjemmesider. Det skriver Ars Technica.

»Hvis du kigger på en kopi af '1984' på Amazon, kan NSA se det, russerne kan, franskmændene kan - verdens bibliotek er ukrypteret. Dette er noget, som vi er nødt til at ændre, og ikke kun hos Amazon - alle virksomheder er nødt til at overgå til en vane, hvor browserkryptering er standard,« udtalte han på konferencen.

Under talen lovede Snowden desuden, at der 'absolut' var flere afsløringer på vej.

»Nogle af de vigtigste publikationer er stadig undervejs,« udtalte han.

Læs mere om Snowdens TED-tale

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (4)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
#2 Kenneth Graulund

Følg linket til kilden, det giver 1000% mere mening.

Vi har her en journalist der har læst kilden og ikke forstår andet end... "to protect users of the Internet around the world, is to enable Web encryption on every page you visit"

Jamen det oversætter vi da bare til: "Snowden proklamerede, at det bedste virksomhederne kan gøre lige nu og her for at beskytte verdens internetbrugerne, er at kryptere samtlige sider på deres hjemmesider."

Jeg græmmes...

  • 2
  • 1
Log ind eller Opret konto for at kommentere