Smuthul giver gratis Windows 10 opgradering

Illustration:
Officielt set var fredag den 29. juli 2016 sidste dag, hvor man kunne få en gratis opgradering til Windows 10. Nu viser det sig dog, at man med en vis form for kynisme kan få en gratis opgradering, selvom tilbuddet reelt set er udløbet.

Hvis man har en enhed, hvor styresystemet enten var Windows 7 eller Windows 8.1, har man fra 29. juli 2015 og ét år frem kunne få en gratis opgradering til Windows 10. Nu viser det sig, at man godt kan få en gratis opgradering, selvom man havde glemt det i første omgang, det skriver The Verge.

Microsoft har forlænget fristen for opgraderingen til alle deres brugere med særlige behov. Alt man skal gøre er at downloade en EXE-fil fra Microsofts lidt skjulte side vedrørende brugere, der behøver hjælpemidler, hvorefter opgraderingen sættes i gang uden yderligere kontrol af, om du rent faktisk har brug for hjælp.

Microsoft siger til The Verge, at de ikke har annonceret en dato for, hvornår de vil stoppe for den gratis opgradering for folk med særlige behov. Tværtimod starter de i morgen med at distribuere en gratis jubilæumsopdatering af Windows 10.

Læs også: Microsoft: Vi bygger videre på Windows 10

Opdateringen indeholder blandt andet udvidelser af Microsoft Edge, der er Microsofts erstatning for Internet Explorer-browseren samt forbedringer af pennen Windows Ink og den personlige assistent Cortana.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (0)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Log ind eller Opret konto for at kommentere