Slut med at indchecke alle MacBook Pro hos to flyselskaber

Slut med at indchecke alle MacBook Pro hos to flyselskaber
Illustration: Apple.
To flyselskaber vil ikke have visse ældre MacBook Pro med i deres fly. De amerikanske myndigheder har udstedt totalforbud over for amerikanske selskaber mod samme computer-udgaver. Nu indfører yderligere to selskaber bagage-restriktioner mod samtlige MacBook Pro.
28. august 2019 kl. 12:27
errorÆldre end 30 dage
Manglende links i teksten kan sandsynligvis findes i bunden af artiklen.

Flyselskaberne Qantas og Virgin Australia har udstedt forbud mod at indchecke samtlige 15-tommers Apple Macbooks Pro som bagage i bugen på flyet, ligesom computeren skal forblive slukket under hele flyvningen, hvis man tager den med i kabinen.

Det skriver ZDNet.

Beslutningen kommer efter en advarsel fra Apple i juni, hvor det fremgik, at batteriet i visse ældre 15-tommers MacBook Pro i værste fald kan blive overophedet og bryde i brand.

Med advarslen fulgte en opfordring til ejerne om at indsende de pågældende computere, som er solgt mellem september 2015 og februar 2017, til reparation med det samme.

Artiklen fortsætter efter annoncen

De amerikanske luftfartsmyndigheder, FAA, udstedte i midten af august et forbud over for landets flyselskaber, der indebærer, at de samme udgaver af MacBook Pro-computere slet ikke må tages om bord på fly.

Singapore Airlines og Thai Airways har i forvejen indført totalforbud på deres fly for MacBook-computerne solgt fra september 2015 til februar 2017.

Ingen kommentarer endnu.  Start debatten
Debatten
Log ind for at deltage i debatten.
settingsDebatindstillinger