Slut med at indchecke alle MacBook Pro hos to flyselskaber

28. august 2019 kl. 12:27
Slut med at indchecke alle MacBook Pro hos to flyselskaber
Illustration: Apple.
To flyselskaber vil ikke have visse ældre MacBook Pro med i deres fly. De amerikanske myndigheder har udstedt totalforbud over for amerikanske selskaber mod samme computer-udgaver. Nu indfører yderligere to selskaber bagage-restriktioner mod samtlige MacBook Pro.
Artiklen er ældre end 30 dage
Manglende links i teksten kan sandsynligvis findes i bunden af artiklen.

Flyselskaberne Qantas og Virgin Australia har udstedt forbud mod at indchecke samtlige 15-tommers Apple Macbooks Pro som bagage i bugen på flyet, ligesom computeren skal forblive slukket under hele flyvningen, hvis man tager den med i kabinen.

Det skriver ZDNet.

Beslutningen kommer efter en advarsel fra Apple i juni, hvor det fremgik, at batteriet i visse ældre 15-tommers MacBook Pro i værste fald kan blive overophedet og bryde i brand.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Med advarslen fulgte en opfordring til ejerne om at indsende de pågældende computere, som er solgt mellem september 2015 og februar 2017, til reparation med det samme.

De amerikanske luftfartsmyndigheder, FAA, udstedte i midten af august et forbud over for landets flyselskaber, der indebærer, at de samme udgaver af MacBook Pro-computere slet ikke må tages om bord på fly.

Singapore Airlines og Thai Airways har i forvejen indført totalforbud på deres fly for MacBook-computerne solgt fra september 2015 til februar 2017.

Ingen kommentarer endnu.  Start debatten
Denne artikel er gratis...

...men det er dyrt at lave god journalistik. Derfor beder vi dig overveje at tegne abonnement på Version2.

Digitaliseringen buldrer derudaf, og it-folkene tegner fremtidens Danmark. Derfor er det vigtigere end nogensinde med et kvalificeret bud på, hvordan it bedst kan være med til at udvikle det danske samfund og erhvervsliv.

Og der har aldrig været mere akut brug for en kritisk vagthund, der råber op, når der tages forkerte it-beslutninger.

Den rolle har Version2 indtaget siden 2006 - og det bliver vi ved med.

Debatten
Log ind eller opret en bruger for at deltage i debatten.
settingsDebatindstillinger