Skype studser toppen: Fyrer 8 topledere

Der skal spares penge før Microsoft officielt overtager Skype. Derfor skæres der kraftigt i virksomhedens topledelse.

Der bliver gjort hovedrent i Skypes hovedkvarter forud for, at Microsoft står til at overtage foretagendet. Senest har topledelsen fået en ordentlig omgang med den nye ejers tættekam.

Ind til videre er otte topledere blevet fyret, heriblandt direktørerne David Gurle, Christopher Dean, Russ Shaw og Don Albert, en marketingsdirektør, en personaledirektør og to topfolk fra Qik, som Skype selv tidligere opkøbte. Det skriver Business.dk.

En talsmand fra Skype, Brian O’Shaughnessy, forklarer ifølge Business.dk blot fyringerne med, at ’som led i en nylig, intern ændring er der sket nogle ledelsesændringer i Skype’.

Som nævnt sker fyringerne samtidig med, at Microsoft er ved at afslutte sin største handel til dato. Tidligere på året købte softwaregiganten Skype for 8,5 milliarder dollars.

Microsoft ønsker ifølge Business.dk ikke at udtale sig om fyringerne.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Følg forløbet
Kommentarer (2)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
#2 Mads Vanggaard

Det bliver godt når Microsoft overtager... I dag er Skype ondt fordi man kommunikerer ud af huset så alle kan lytte med på forretningshemmelighederne. At kommunikationsmekanismen er baseret på P2P er jo blot et bevis på at det er ulovligt og ikke at Skype ikke kan lytte med. Når Microsoft overtager bliver det lovligt. De laver jo verdens bedste email klient, så må alt andet jo også være godt til mine medarbejdere. De sikkerhedsfolk som ikke blot er afdankede malere der blot har lært at sige nej, de er med på vognen når Microsoft putter det ind i MCSD Group policy eller hvad det nu altsammen hedder. De enkelte Unix sikkerhedsfolk freaks der er tilbage, de brokker sig nok ikke da virus ikke rammer Unix. Hvis de brokker sig alligevel outsourcer jeg dem til CSC. Det bliver godt...

  • 3
  • 0
Log ind eller Opret konto for at kommentere