Skype-nedbrud rammer Europa

Tekniske problemer hos Skype gør det umuligt for mange brugere at logge ind.

Et nedbrud hos Skype har tirsdag eftermiddag sendt en del af brugerne offline.

Hvor stor en andel af brugerne, der er ramt, er endnu ukendt. Ifølge Skypes ganske korte officielle fejlmeddelelse, er det kun et 'mindre antal' kunder, som er ramt.

Men Twitter flyder lige nu over med beskeder om Skype-problemer, og ingen på Version2-redaktionen kunne få adgang til VoIP-tjenesten. Ifølge Techcrunch er det europæiske brugere fra en række forskellige lande, der råber op via Twitter.

Med anslået 600 millioner brugere vil fejl for selv en lille procentdel af brugerne omvendt også ramme et stort antal mennesker.

Vittige hoveder har straks givet Microsoft skylden for nedbruddet, da firmaet købte Skype for 41 milliarder kroner i maj måned. Men faktisk er opkøbet slet ikke blevet gennemført endnu, da parterne stadig er i gang med papirarbejdet.

Skype holdt op med at offentliggøre brugsstatistik ved indgangen til 2010, sandsynligvis på grund af udsigten til en børsnotering. Dengang havde Skype 560 millioner registrerede brugere.

Mange kan dog være ganske inaktive brugere, da det er gratis at oprette sig, men i marts kunne Skype melde om 30 millioner brugere, der var online samtidigt på Skype.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (3)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Log ind eller Opret konto for at kommentere