Skype-køb godkendt af handelskommission

2 kommentarer.  Hop til debatten
Microsoft har fået godkendelse til Skype-købet af den amerikanske føderale handelskommission. Dermed er milliardhandlen er nu et skridt tættere på at være lukket.
20. juni 2011 kl. 10:03
errorÆldre end 30 dage
Manglende links i teksten kan sandsynligvis findes i bunden af artiklen.

Microsoft har fået godkendelse fra den føderale handelskommission, FTC, til at købe VOIP/video-udbyderen Skype. I maj udmeldte Microsoft, at software-giganten ville købe Skype for 8,5 milliarder dollar, og fusionen ser nu ud til at være et skridt nærmere.

FTC skal godkende større handler og fusioner som denne, og virksomhedsovertagelsen kan derfor kun ske ved en før-fusions notifikation, som skal vente på godkendelse fra regeringen. Alle formelle papirer og tilladelser til handlen burde være afsluttet i dette kalenderår.

Microsoft har meldt ud, at de fortsat vil støtte Skype-klienter til ikke-Microsoft platforme. Når fusionen er endelige gennemført regner Microsoft også med at tilføje Skype til Xbox og Kinect-spillekonsoller samt til devices med Windows Phone OS.

Derudover planlægger de at forbinde alle Skypebrugere via Microsoft Lync, Outlook og via Xbox Live kommunikations servere. Det skriver PC World.

2 kommentarer.  Hop til debatten
Debatten
Log ind for at deltage i debatten.
settingsDebatindstillinger
1
20. juni 2011 kl. 11:28

Jeg ville ønske at Google havde vundet buddet på Skype. Ærgeligt at MS bød dobbelt så meget som Google. Men det siger vel også lidt om hvor forskelligt de to firmaer regner med at de kan vride brugerne af deres services for betaling.

2
20. juni 2011 kl. 11:44

Det drejer sig ikke nødvendigvis kun om hvad de mener brugerbasen er værd, men også lige så meget om hvad den ville være værd for konkurrenten... Bliver produktet en for stor trussel hos konkurrenten kan den være værd at købe selv...