Folkeskolens it-system Skoleintra ramt af nedbrud siden torsdag middag

Den fælles it-platform for landets folkeskoler, Skoleintra, har været hårdt ramt af nedbrud i ’central infrastruktur’ hos Uni-C siden torsdag klokken 12.

Lærere og elever landet over har siden torsdag middag haft svært ved at bruge portalen Skoleintra. Et nedbrud i hvad leverandøren Uni-C kalder ’central infrastruktur’ har gjort driften meget ustabil.

Det fremgår af Uni-C’s driftsstatus, som sidst blev opdateret fredag kl. 10.10, stadig uden en løsning på problemerne:

»Stadig meget ustabil drift på SkoleIntra og BørneIntra grundet en fejl på central infrastruktur. Ny melding kl 12. BørneIntra er meget ustabil og tages ud af drift aht. den videre fejlanalyse. De ustabile servere på SkoleIntra tages ligeledes ud af drift af samme grund,«lyder seneste driftstatus.

Skoleintra er et slags intranet for skolerne, som bliver brugt til alt fra skoleskemaer til undervisningsmateriale. Det er bundet sammen med Forældreintra, som er skolernes kommunikationsvej til elevernes forældre.

Version2 følger sagen og afventer en kommentar fra Uni-C, som driver Skoleintra. Uni-C er en styrelse under Ministeriet for Børn og Undervisning med 350 medarbejdere.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (2)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Log ind eller Opret konto for at kommentere