SKI udbyder milliardaftale om it-konsulenter

3. november 2010 kl. 15:14
Statens og Kommunernes Indkøbsservice indkalder igen tilbud til ny rammeaftale om det offentliges brug af it-konsulenter. Tre års konsulentforbrug kan koste staten to milliarder.
Artiklen er ældre end 30 dage

Statens og Kommunerne Indkøbsservice, SKI, har netop sendt en rammeaftale om it-konsulenter i udbud. Rammeaftalen indeholder overordnet, forretningsorienteret rådgivning om digitalisering og effektivisering, ekspertassistance inden for arkitektur og sikkerhed samt rådgivning inden for kopi og print.

Artiklen fortsætter efter annoncen

I alt 11.500 kunder forventes at falde inden for rammekontrakten, som SKI forventer at tildele 103 it-konsulentfirmaer. Rammekontrakten kommer til at gælde fra 1. maj 2011 til 30. april 2013 og kan forlænges i to gange tolv måneder.

SKI forventer, at den samlede omsætning kan ryge så højt op som to milliarder kroner. Sidste frist for at byde ind på rammeaftalen er 6. december 2010 klokken 9.

Ingen kommentarer endnu.  Start debatten
Denne artikel er gratis...

...men det er dyrt at lave god journalistik. Derfor beder vi dig overveje at tegne abonnement på Version2.

Digitaliseringen buldrer derudaf, og it-folkene tegner fremtidens Danmark. Derfor er det vigtigere end nogensinde med et kvalificeret bud på, hvordan it bedst kan være med til at udvikle det danske samfund og erhvervsliv.

Og der har aldrig været mere akut brug for en kritisk vagthund, der råber op, når der tages forkerte it-beslutninger.

Den rolle har Version2 indtaget siden 2006 - og det bliver vi ved med.

Debatten
Log ind eller opret en bruger for at deltage i debatten.
settingsDebatindstillinger