SKI annullerer kæmpe tele- og dataudbud på grund af 5G-ulighed

Illustration: josefkubes, BigStock
Endnu en gang er der opstået problemer med et udbud hos SKI. Denne gang er det tele- og data-udbuddet, der bliver annulleret "på grund af forskel på hvor langt leverandørerne er med udrulningen af 5G."

Der kommer ingen afgørelse på tele- og dataudbuddet i denne omgang. Det skyldes, at ”kravene til 5G ikke har vist sig at fungere i et marked, hvor der er stor forskel på, hvor langt de potentielle leverandører er med udrulningen af 5G.”

Det oplyser SKI i en pressemeddelelse.

»Vi har desværre set os nødsaget til at annullere og genudbyde for at skabe lige og fair konkurrence for de potentielle tilbudsgivere,« udtaler Christian Lunding, der er udbudsdirektør i SKI.

SKI har valgt at udbuddet annulleres og aftalen vil efter blive genudbudt den 20. marts.

»Det er selvfølgelig beklageligt, at vi må genudbyde. Men vi har lyttet til branchens input, og vi vil gerne sikre, at aftalen er så markedskonform som muligt – så vi får de bedst mulige tilbud og dermed den bedst mulige tele- og dataaftale til den offentlige sektor,« fortsætter Christian Lunding.

Det nye udbudsmateriale bliver forventeligt offentliggjort den 20. marts, og i så fald vil interesserede leverandører skulle aflevere tilbud den 16. april 2021

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (0)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Log ind eller Opret konto for at kommentere