Skats poker-politi blokerer 20 hjemmesider i 2012

Spillemyndigheden satte 20 udenlandske spilhjemmesider under lås og slå i 2012. Der er relativt få ulovlige hjemmesider i Danmark, siger myndigheden.

20 udenlandske hjemmesider, der frister danskerne med kasinospil og væddemål på nettet, er i årets løb blevet blokeret af de danske myndigheder.

Det har kastet sig ind på det danske marked uden en tilladelse, fremgår det af en meddelelse fra Spillemyndigheden, der regulerer spillemarkedet herhjemme for Skatteministeriet.

»Omfanget af de ulovlige hjemmesider i Danmark skønnes at være relativt begrænset. Blokeringen af de i alt 20 ulovlige hjemmesider illustrerer, at Spillemyndigheden har særligt fokus på sin forpligtigelse til at føre tilsyn med spillemarkedet og sikre, at både forbrugerne og de lovlige spiludbydere på det danske marked beskyttes,« udtaler kontorchef for Spillemyndighedens Jura-afdeling, Tina R. Olsen.

Spillemyndigheden har med kendelser fra Fogedretten i hånden fået internetudbyderne til at DNS-blokere 12 hjemmesider i juni og otte i november 2012 via en kendelse fra Fogedretten.

Læs også: Flertal uden om regeringen vil fjerne nytteløse DNS-blokeringer

Spillemyndigheden benytter efter eget udsagn DNS-blokering som værktøj til at sikre, at »spil bliver udbudt under trygge og kontrollerede rammer.«

Læs også: Sådan vil staten DNS-blokere ulovlige spilhjemmesider

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Følg forløbet
Kommentarer (2)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Martin Kofoed

Det gør SKATs "poker-politi" så ikke.

"Blokerer" og "sætter under lås og slå" er begge dele forkert. Kan vi ikke som minimum holde retorikken faktabaseret? Ellers kunne nogen jo forledes til at tro på det.

Log ind eller Opret konto for at kommentere
Pressemeddelelser

Welcome to the Cloud Integration Enablement Day (Bring your own laptop)

On this track, we will give you the chance to become a "Cloud First" data integration specialist.
15. nov 2017

Silicom i Søborg har fået stærk vind i sejlene…

Silicom Denmark arbejder med cutting-edge teknologier og er helt fremme hvad angår FPGA teknologien, som har eksisteret i over 20 år.
22. sep 2017

Conference: How AI and Machine Learning can accelerate your business growth

Can Artificial Intelligence (AI) and Machine Learning bring actual value to your business? Will it supercharge growth? How do other businesses leverage AI and Machine Learning?
13. sep 2017
Jobfinder Logo
Job fra Jobfinder