Skat skal lære it-studerende om offentlige it-projekter

1 kommentar.  Hop til debatten
IT-Universitetet i København og Skat har trykket hånd på en ny samarbejdsaftale. Målet er at give studerende udfordringer og holde Skats it-medarbejdere skarpe.
8. oktober 2014 kl. 12:05
errorÆldre end 30 dage
Manglende links i teksten kan sandsynligvis findes i bunden af artiklen.

En ny aftale mellem IT-Universitetet i København og Skat skal sikre vidensdeling mellem de to organisationer. Det skriver Skat i en meddelelse.

Aftalen skal give it-studerende mulighed for at prøve kræfter med virkeligheden ude i Skat. Omvendt skal Skats fagpersoner have adgang til efteruddannelse på universitetet, så de kan holde sig opdaterede på it-området.

Skatteminister Benny Engelbrecht mener, at der er gode muligheder i samarbejdet.

»Skat har nogle af de vigtigste og mest komplicerede og IT-udviklingsopgaver i Danmark. Vi skal have de it-studerende gjort opmærksomme på, at nogle af fremtidens mest spændende it-job ligger i Skat,« forklarer ministeren i meddelelsen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

I Skat glæder man sig til det bidrag, som it-studerende kan komme med.

»ITU har en række uddannelser, der retter sig mod strategi, brugervenlighed, forretningsstyring og teknologi, og så ser vi gode muligheder i at få friskt input fra de studerende,« lyder det fra Jan Topp, direktør for Skat IT i Skat.

Samarbejdet har ifølge ITU’s rektor, Mads Tofte, stor værdi for de studerende, De kan nemlig få førstehåndserfaring med it-projekter i det offentlige.

1 kommentar.  Hop til debatten
Debatten
Log ind for at deltage i debatten.
settingsDebatindstillinger
1
8. oktober 2014 kl. 22:09

Vi må håbe at de studerende også kan lære skat noget om IT-projekter. Såsom at aktiv lede efter fejl og rette dem, vurdere hvad brugerne har behov for, lave brugbarhedstest, etc. De trænger til det.