Skat i nye CSC-problemer: Selvangivelsen må udskydes

Konflikten mellem CSC og Prosa betyder nu, at Skat må udskyde fristen for indlevering af den udvidede selvangivelse i papirform. Man kan simpelthen ikke nå at sende dem ud i tide.

Som en direkte følge af konflikten mellem CSC og Prosa tør Skat ikke længere love, at de kan håndtere papirudsendelser uden at risikere, at erhvervsdrivende, udlejere og kunstnere fejlagtigt bliver opkrævet for skattetillæg.

For at sikre sig mod at der sker fejl, ser man sig derfor nødsaget til at udskyde selvangivelsesfristen for den udvidede selvangivelse. Det skriver Skat i en pressemeddelelse.

»Det er yderst beklageligt, at konflikten betyder, at vi må udskyde fristen, men det vigtigste for os er at sikre, at de erhvervsdrivende mærker mindst muligt til det her, og derfor udskyder vi fristen en uge,« udtaler kontorchef i Skat Henrik Kähler i en pressemeddelelse.

Dog oplyser Skat, at de erhvervsdrivende, der benytter sig af TastSelv ikke vil være påvirket af CSC-konflikten, da det udelukkende er udsendelsen af selvangivelsen i papirform, der er forsinket. Det betyder helt konkret, at fristen skubbes fra den 3. juli og frem til den 10. juli. Skattetillægget for de erhvervsdrivende vil dog stadig blive beregnet efter den oprindelige datofrist.

Selvangivelsesfristen udskydes heller ikke for selskaber, der fortsat har frist den 3. juli, medmindre de har forskudt regnskabsår, skriver Skat i pressemeddelelsen.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (5)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Anders Christensen

Prøv lige at tage dine Prosa briller af, og læs artiklen igen :)

For at sikre sig mod at der sker fejl, ser man sig derfor nødsaget til at udskyde selvangivelsesfristen for den udvidede selvangivelse.

Det er SKAT der udtaler sig.....

Hvorfor skal CSC betale for at SKAT vælger at gøre det, når der ikke er noget belæg for at de ikke kunne køre som altid ?

HVIS de havde kørt som altid, og der var kommet fejl, så kunne man vurdere udfra kontrakten som CSC skulle børes økonomisk ansvarlig..

  • 0
  • 0
Log ind eller Opret konto for at kommentere