Skal Version2 besøge din virksomhed på Sommertour 2013?

Version2-redaktionen gentager succesen med at tage på roadtrip til danske it-virksomheder i sommerperioden. Skal vi besøge din virksomhed?

Sommeren står for døren, og det betyder, at Version2-redaktionen endnu en gang bevæger sig på Sommertour til it-virksomheder i det ganske, danske land. Sommertouren er en god lejlighed til at finde de interessante historier, der er derude i en periode, som mere kontor-konservative skribenter måske vil betegne som "agurketid", og så er det en fantastisk mulighed for at møde jer læsere, der hvor I er.

Fra 1. juli og en god måneds tid frem, smider redaktionen de bærbare i rygsækken og triller ud i sommerlandet, hvor vi slår lejr i receptionen, kantinen, mødelokalet eller hvor der nu er plads hos danske it-virksomheder.

Vi vil gerne helt tæt på medarbejdernes dagligdag og de projekter, der fylder mest i virksomheden lige nu.

Når vejret arter sig sådan, som det gør i skrivende stund, kan vi jo dårligt vente med at komme ud på landevejen, mens vi fløjter soundtracket til Morten Korchs samlede filmografi, men først skal vi jo have nogle virksomheder at besøge.

Så hvor skal vi tage hen? Og hvad skal vi skrive om?

Hvis du og din virksomhed har noget spændende at byde ind med, så skriv til os via nedenstående formular. Her kan du angive, hvornår vi må komme på besøg og hvilke projekter og opgaver, vi kan skrive om.

Bemærk at vi kun kan besøge virksomheder i Storkøbenhavnsområdet, da vi er nødt til at have et fornuftigt forhold mellem rejsetid og arbejdstid.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (0)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Log ind eller Opret konto for at kommentere