Skal du være med i Version2’s fagnetværk?

Vær med i Version2’s fagnetværk og bliv en af redaktionens ekspertkilder inden for netop dit område.

Som en del af Version2’s fagnetværk risikerer du at komme på forsiden, men det er vel at mærke på den gode måde. Vores læsere og debattører udgør en guldgrube af ekspertviden inden for stort set alle it-professionelle områder, og med oprettelsen af fagnetværket for lidt over et år siden har vi prøvet at sætte den viden i system.

I øjeblikket er der 382 medlemmer i fagnetværket, men vi mangler dig. At være medlem af fagnetværket indebærer, at Version2’s journalister kan finde på at ringe dig op, hvis du har viden om et emne, der kan belyse en konkret sag.

Du får muligheden for at få eksponeret din viden og ikke mindst din arbejdsplads, og du er med til at bringe Version2’s journalistik endnu tættere på virkeligheden. Se for eksempel hvordan vi gennem fagnetværket fik fat på en række it-chefers gode råd til at presse flere år ud af arbejds-pc’en.

Som en del af fagnetværket skriver du et par linjer om dig selv og giver Version2's journalister lov til at skrive eller ringe til dig, hvis de vil snakke med dig til research eller interview til en artikel.

Alt, du skal gøre, er oprette en brugerprofil på Version2 og her fortælle lidt om dig selv.

Hvis du ikke allerede er registreret bruger af Version2, kan du oprette en profil ved at klikke her.

Når du er logget ind, kan du redigere din profil fra brugermenuen i toppen af siden.

På din profil skal du klikke ja til at være en del af fagnetværket og udfylde de få nødvendige felter.

Herefter skal du huske at gemme din profil, og du vil nu være en del af fagnetværket.

Hvis du har spørgsmål så ring eller skriv til Community Builder Julian Henlov 33265356 juh@version2.dk

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk

Kommentarer (0)

Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer

Pressemeddelelser

Big Data Lake Summit: Fast and Trusted Insights

If you want to outpace, outsmart and outperform your competition in a digital world, you need trusted data that can be turned into actionable business insights at speed.
24. apr 15:06

Welcome to Free course to learn about the combined power of Alteryx and Qlik!

Affecto invites to a free course, where we want to share our knowledge of this self-service analysis platform together with the power of Qlik.
20. apr 15:44

Robotics Process Automation (RPA) changes the way organizations think about and perform work at a reduced cost, higher efficiency and greater productivity

Join us for this exiting seminar, which Affecto hosts with our business partner SmartRPA May 3rd, 2017 at 13.00 in Copenhagen.
30. mar 2017