Sigtet løslades i YouSee-sag efter nye oplysninger fra TDC: Ikke grundlag for varetægtsfængsling

Københavns Politi opretholder sigtelsen mod den 51-årige, der blev anholdt torsdag, men han bliver ikke varetægtsfængslet.

Den 51-årige, som torsdag blev anholdt og sigtet i forbindelse med YouSee-sagen om nedbruddet på kabeltv-netværket nytårsaften, bliver nu løsladt. Det oplyser Københavns Politi i en pressemeddelelse.

Politiet opretholder sigtelsen, men oplyser, at der fredag formiddag er fremkommet nye oplysninger i sagen, som betyder, at der på nuværende tidspunkt ikke er grundlag for at kræve den 51-årige varetægtsfængslet.

Sigtelsen bliver opretholdt, og efterforskningen fortsætter, oplyser Københavns Politi, som overtog sagen, da TDC torsdag besluttede at anmelde sagen, efter selskabets interne efterforskning.

Den 51-årige skulle fredag formiddag være fremstillet i grundlovsforhør. Københavns Politi ville have krævet manden varetægtsfængslet, men de nye oplysninger i sagen har altså fået politiet til at vælge at løslade manden.

Ifølge DR skulle de nye oplysninger i sagen stamme fra TDC. Københavns Politi havde anmodet TDC om yderligere oplysninger efter anholdelsen, og det er på baggrund af disse oplysninger, at politiet valgte at løslade den 51-årige og aflyse grundlovsforhøret.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Følg forløbet
Kommentarer (1)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
#1 Jens Jönsson

Tænker ikke at der er en log funktion i udstyret der er aktiveret, og hvis der var, så er loggen sikkert slettet ifbm. med nulstilling.

Udstyret stod piv-åbent ud på Internet (http://i64.tinypic.com/qxm9mp.jpg). Det har garanteret bare fået offentlige IP-adresser på en switch i centralen.

Kender man sådan udstyr, så ved man også at webserveren ikke indeholder avanceret brugerstyring, firewall, radius etc. Webserveren er med stor sandsynlighed hullet som en si, så mit gæt er at man har anholdt den 51-årige ud fra nogen formodninger. Han har måske "brokket" sig gevaldigt over arbejdsgiveren....

  • 0
  • 1
Log ind eller Opret konto for at kommentere