Send SAP-systemet i skyen: Amazon klar med SAP-godkendt hosting

19. maj 2011 kl. 14:001
Et samarbejde mellem Amazon Web Services og SAP betyder nu, at man kan få SAP Business Objects kørt fra Amazons sky, med fuld opbakning fra SAP.
Artiklen er ældre end 30 dage
Manglende links i teksten kan sandsynligvis findes i bunden af artiklen.

Hvis du ikke gider selv at køre SAP-systemet i eget datacenter, er der nu et alternativ klar.

Amazon Web Services tilbyder nu at stå for driften af SAP-systemerne Business Objects og Rapid Deployment, med grønt lys fra SAP. Det sidste er vigtigt, for SAP-systemer er typisk helt centrale for en virksomhed, og ikke noget man eksperimenterer med driften af.

Der bliver kørt mange SAP-applikationer på Amazons sky allerede, men det er næsten kun i test-sammenhæng, skriver All Things Digital, der hører under Wall Street Journal.

Med et tysk kvalitetsstempel i ryggen kan Amazon nu også tilbyde drift af SAP-systemer med samme vilkår fra SAP's side, som hvis man kører applikationerne fra eget datacenter.

Artiklen fortsætter efter annoncen

SAP's mest kendte produkt, det centrale ERP-system, er ikke klar til at komme under samme certificerede ordning endnu, men det sker inden længe, lover Amazon.

Ifølge ZDnet lover SAP, at man ved at køre et SAP-system i skyen kan skære udrulningstid for nye dele af SAP-systemerne ned fra måske uger til timer.

1 kommentar.  Hop til debatten
Denne artikel er gratis...

...men det er dyrt at lave god journalistik. Derfor beder vi dig overveje at tegne abonnement på Version2.

Digitaliseringen buldrer derudaf, og it-folkene tegner fremtidens Danmark. Derfor er det vigtigere end nogensinde med et kvalificeret bud på, hvordan it bedst kan være med til at udvikle det danske samfund og erhvervsliv.

Og der har aldrig været mere akut brug for en kritisk vagthund, der råber op, når der tages forkerte it-beslutninger.

Den rolle har Version2 indtaget siden 2006 - og det bliver vi ved med.

Debatten
Log ind eller opret en bruger for at deltage i debatten.
settingsDebatindstillinger
1
22. maj 2011 kl. 16:18

Ikke helt heldig timing med AWS nedbrud. Jeg håber ikke at det får den store betydning. Det giver i hvertfald mange fordele for virksomheder at de kan udøre den hurtige deployment.

Daniel Graversenhttp://figaf.com