Selskabs aktiekurs stiger 394 pct. efter de føjer 'Blockchain' til navnet

Investorer har tydeligvis set, at blockchain er en teknologi, der får stor betydning i fremtiden. Uden et færdigt produkt oplevede et britisk selskab enorm interesse, da de tilføjede 'Blockchain' til navnet.

Blockchain er tydeligvis ikke kun for de it-interesserede. Børshandlerne har i den grad også fået øjnene op for, hvad den spirende teknologi kan betyde i fremtiden.

Det britiske selskab On-line Plc annoncerede i torsdags, at de ændrer navn til On-line Blockchain Plc, og resultatet var, at deres aktier samme dag steg 19 pct. - og næste dag 394 pct.

Selskabets aktie blev på de to dage handlet 2,9 millioner gange, hvilket er mere end 16 gange så meget, som de normalt bliver på et helt år, skriver [Bloomberg Technology].

»Spændende områder«

»Blockchainteknologi og kryptovaluta er nye og spændende områder, vi har arbejdet med et stykke tid. Vi føler, at tiden er inde til at skifte navn, så det afspejler den udvikling, vi forventer sker i sektoren,« fortalte selskabet i en pressemeddelelse torsdag.

Læs også: Iværksættere laver blockchain-markedsplads for gamer-goods

Efter den vilde handel fredag måtte selskabet dog lave en ny meddelelse om, at deres blockchainprodukt stadig er på et meget tidligt stadie.

Det er ikke første gang, investorer hopper med på en blockchain-vogn. Da Bioptix Inc skiftede navn til Riot Blockchain Inc tidligere på måneden fordoblede de deres markedsværdi.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (4)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
#1 Povl Hansen

Hvis bare jeg kunne huske hvor jeg læste

"Jeg har endnu ikke set en Blockchain ide, som ikke ville kunne laves bedre / billigerer uden Blockchain"

Selv Bitcoin som jo var eksemplet på hvor genial Blockchain er, der er de jo begyndt på af finde genveje / omveje uden om Blockchain

  • 0
  • 0
#3 Michael Cederberg

Folk mangler at forstå hvad fordelen ved blockchain er i forhold til fx. traditionelle ledgers. Og folk mangler at forstå hvornår man vælger en distributed ledger i forhold til en traditionel ledger med en master.

Selv navnet "distributed ledger" er misledende, fordi alle har en fuld kopi af ledgeren. Det burde i stedet hedde multimaster replicated ledger ... men det lyder ikke så sexet.

"Jeg har endnu ikke set en Blockchain ide, som ikke ville kunne laves bedre / billigerer uden Blockchain"

En fyr fra Gartner er d. 22 marts citeret for:

Analytiker: »Jeg har ikke set et blockchainprojekt, der ikke ville være bedre uden blockchain«

Og bortset fra bitcoin og hvis man går ud fra at det handler om distributed blockchain, så har han helt ret.

  • 0
  • 0
Log ind eller Opret konto for at kommentere