Se vinderen: Version2-læser gør grin med ny tegneserie-konkurrence

Hvem siger, at it-folk ikke har humor? Se det sjoveste læserbidrag til Version2's tegneserie og deltag i konkurrencen om selv at skrive den bedste tekst til den nye stribe.

Sidste måned fik Version2 sin egen tegneseriestribe: Version2 Keynotes, hvor de tre taster Crtl, Alt og Del tager fat på alle livets store (it)-spørgsmål.

Tegneserien blev lanceret som en konkurrence, hvor læserne skulle skrive dialogen - og redaktionen har nu kåret Ivan Svendsen som vinder for dette metatekstuelle bidrag:

Udover æren vinder Ivan Svendsen en eksklusiv Version2-sweatshirt, og han kan desuden se frem til at se sin stribe på print i Nyhedsmagasinet Ingeniøren.

Som lovet har vi også trukket lod blandt alle de andre gode bidrag, og her er den heldige vinder Mark Gjøl, som kan se frem til lidt ekstra chokolade her i påskedagene.

Går du også selv med en tegneserieforfatter i maven? Så har du stadig chancen for at vise det: Vi har nemlig en ny stribe klar. Denne gang er emnet "mobile applikationer".

Hvis du har et bud på en sjov tekst, så skriver du den simpelthen i debatten. Men sørg for at være omhyggelig, så vi andre kan hitte ud af, hvem der siger hvad ? og i hvilket billede.

Den bedste tekst bliver offentliggjort her på siden og trykt i Ingeniøren med navns nævnelse og vinderen får derudover en eksklusiv Version2-sweatshirt. Deadline er 15. maj.

Version2's redaktion afgør, hvem der skal vinde; men vi er naturligvis også opmærksomme på antallet af stemmer fra medlæserne.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (10)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Mark Gjøl

Nu hvor jeg ser de to striber sammen mindes jeg en periode i Anders And for efterhånden ret lang tid siden, hvor figurerne også i næsten hvert panel svedte. Det gik heldigvis hurtigt over (På den anden side kan man sige, at når Anders And har gjort det, så kan man næppe klandre jeres tegner for det).

Men nej, ingen bud fra mig denne gang. :(

  • 0
  • 0
Simon Rigét

CTRL: Wow der er kommet en ny version af Ununtu!
ALT: Skynd dig at installere den! den har jo et helt nyt og smart brugerinterface som folk kan finde ud af at bruge!
ALT: Hvorfor tager det mon så lang tid at opdatere den?
DEL: Måske er den så smart at den kun er kompatibel fremtidens PC'ere!?!?

  • 0
  • 0
Log ind eller Opret konto for at kommentere
IT Company Rank
maximize minimize