Dansk eyetracking i aktion: Spil Fruit Ninja med øjnene

Video: Lås skærmen op, scroll op og ned på hjemmesider - eller hak frugter i småstykker med øjnene. Se softwareudvikler Anders Bo Pedersen demonstrere The Eye Tribes Teknologi på en Android-tablet.

Øjenstyring skal være en integreret del af det at bruge en mobil enhed. Det mener de hos The Eye Tribe, som arbejder på at bringe teknologien ned i et prisleje, hvor alle kan være med.

Med billige infrarøde dioder bygget ind i en tablet viser softwareudvikler Anders Bo Pedersen fra The Eye Tribe, hvordan virksomhedens teknologi kan anvendes i eksisterende produkter.

Efter en hurtig kalibrering, hvor ansigt og øjne bliver genkendt af software, er det således muligt at låse sin Android-tablet op blot ved at kigge på det rigtige mønster. Herefter er det en leg at scrolle op og ned på hjemmesider ved at kigge henholdvis op eller ned på hjemmesiden - eller hvad med en hurtig omgang Fruit Ninja, hvor sværdet i helt bogstavelig forstand svinges øjeblikkeligt?

Se videoen her:

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (2)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
#2 Mark Gjøl

Er der nogen der ved hvordan det her er i forhånd til synssporingen i S4'eren?

Så vidt jeg lige kunne teste mig til, så var eye tracking på S4 enormt primitiv. Umiddelbart havde det ikke en hujende fis at gøre med hvor du kiggede hen, men var afhængigt af hvor dine øjne var i forhold til telefonens brugerrettede kamera.

The Eye Tribe laver rigtig eye tracking, hvor de følger hvilken vej dit øje kigger, og er derfor noget mere både avanceret og brugbart.

  • 0
  • 0
Log ind eller Opret konto for at kommentere