Se verdens dårligste hacker i aktion

VIDEO: Sådan ser det ud, når en hacker forgæves forsøger at skaffe sig adgang til en computer uden at ane, hvad han foretager sig.

It-sikkerhedseksperten George Hedfors var hurtig på optageknappen, da han opdagede, at en hacker forsøgte sig at tiltvinge sig adgang til en af hans honeypots, der er ubeskyttede maskiner uden antivirus beregnet til at til tiltrække hackere på samme måde, som fluer sværmer om honningkrukker.

Hackeren var så dårlig til sit arbejde, at George Hedfors optog og offentliggjorde et tre minutter langt screencap af hackerens stadig mere desperate forsøg. Hackeren har tydeligvis ikke styr på basale kommandoer, ligesom han også forsøger sig med at downloade Windows-exploits på Linux-maskinen.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (6)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Emil Moe

Er det ham selv der hacker? For hvordan kan han ellers se, hvilke taster der bliver trykket på før linien bliver sendt? Det er jo ikke fordi de er computergeneret de tastetryk.

Btw. Rædselsfuld musik

  • 0
  • 0
Jens Madsen

Jeg har svært ved at se, at det faktisk er verdens dårligste hacker. Hackeren, kender trods alt en smule til Linux.

Selv er jeg meget dårligere. Men, jeg er hellerikke "hacker". Hvis jeg "hacker" mig ind på mit Linux modem, så fungerer det mindst ligeså katastrofalt: Først kan jeg ikke huske brugernavn, og password. Og når det lykkedes at komme ind, kan jeg ikke huske hvordan det fungerer, selvom jeg har prøvet det før, og fundet ud af det tidligere. Ofte starter jeg med at skrive "DIR", selvom det vel egentligt hedder ls i Linux. Og først efter 10 minutter, begynder jeg at have fundet ud af hvilke filer jeg skal modificere, hvordan, og hvordan jeg skal editere dem, trods jeg har gjort det flere gange før. Så typisk, så skriver jeg også masser af "tilfældige" bogstavskombinationer, for at finde ud af, hvad editoren nu hedder - og når den dukker op, hvis den dukker op, og at jeg ikke må til at rode katalogerne igennem, for at huske navnet, så kan jeg ikke huske, hvordan den bruges. Det er jo ikke den, som jeg bruger normalt.

Måske er hackeren, i virkeligheden ikke hacker, men bare en der har tastet forkert IP nummer, og ikke begriber at systemet ikke fungerer som normalt.

  • 0
  • 0
Log ind eller Opret konto for at kommentere