Scanner skaber organiseret dokument-kaos

Fransk super-scanner kan ved egen hjælp indlæse, tekst-scanne og arkivere dokumenter helt automatisk. Det foregår ved hjælp af såkaldt kaotisk arkivering.

Mange firmaer er gået over til at scanne al papirdokumentation, men ofte skal originalerne alligevel arkiveres.

Det franske firma Xamance har fremstillet en scanner som løser problement, ved både at kunne indlæse, udføre ocr-scanning og arkivere dokumenter ganske automatisk.

Konceptet bygger på såkaldt kaotisk arkivering, hvor det i princippet er lige meget, hvor man arkiverer sine dokumenter, hvis blot man kan finde dem igen.

For de fleste firmaer er arkiveringssystemer en pestilens, ikke mindst når det drejer sig om papirdokumentation, fordi et dokument, der er arkiveret forkert stort set er umuligt at finde igen.

Xamance løser problemet ved at arkivere papirerne sekventielt i containere, der er sluttet til scanneren. Når en container er fuld, sættes den i arkivet og arkiveringen i en ny container begynder.

Hvis der senere er behov for at finde originalen frem, indtastes der ganske enkelt et søgeord på computeren, hvorefter den indbyggede software automatisk peger til den rigtige hylde i den rigtige container.

De indscannede dokumenter kan enten gemmes på en almindelig pc eller på en central server.

Scanneren er især beregnet til mindre og mellemstore virksomheder og den er da også udstyret med en arkføder, der har en kapacitet på 50 sider.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (0)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Log ind eller Opret konto for at kommentere