Scanjour-opkøb skal sætte turbo på dokumenthåndtering

Som en Danmarks største ESDH-virksomheder vil Scanjour med opkøbet af Interse nu integrere ibox-teknologi i eksisterende produkter.

Med et strategisk opkøb af virksomheden Interse vil Scanjour, en af Danmarks førende aktører indenfor elektronisk dokumenthåndtering, nu tilføre sine produkter ekstra turbo og præcision.

Med overtagelsen overtager Scanjour ikke mindst Interses avancerede indekserings- og søgeteknologi kaldet Ibox.

Ifølge Scanjours markedsdirektør Jakob Brix skal Ibox nu integreres i Scanjour Captia, et elektronisk sags- og dokumenthåndteringssystem (ESDH), som i dag bruges af adskillige større virksomheder, ikke mindst indenfor det offentlige.

»Som søge- og indekseringsteknologi er Ibox et verdensklasseprodukt, som hidtil ikke er blevet kommercialiseret og markedsført tilstrækkeligt effektivt«, siger Jakob Brix og forklarer, hvordan Ibox-teknologien tillader langt mere præcise og hurtigere søgninger end andre lignende teknologier.

»Interse har med Ibox automatiseret og præciseret brugen af metadata på en utroligt effektiv måde, som vi og flere andre i dag foretager manuelt. Den funktion vil nu blive indarbejdet i Captia, men Ibox vil samtidig fortsætte som en selvstændig produkt med henblik på de kunder, der ikke har brug for et så omfattende ESDH-system som eksempelvis Captia«, siger Jakob Brix.

Med overtagelsen følger samtidig ni medarbejdere fra Interses implementerings- og supportafdeling. En række tilknyttede medarbejdere i Polen og USA vil dog ikke følge med over til Scanjour.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (0)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Log ind eller Opret konto for at kommentere