SanDisk annoncerer verdens første 200 gigabyte microSD-kort

Nu kan du snart få et microSD-kort med 200 gigabyte lagerplads. Men med den store mængde lagringsplads på så lille en enhed kommer også en pris på omkring 3.000 kroner.

Flashhukommelseskortproducenten Sandisk har netop løftet sløret for verdens første microSDXC-kort med en hukommelse på 200 gigabyte. Det er 56 procent mere end den tidligere rekord, som SanDisk satte med et microSD-kort med 128 gigabyte lagringsplads, oplyser virksomheden i en pressemeddelelse.

Kortet kan overføre filer med en hastighed på op til 90 megabyte i sekundet. Det svarer til omkring 1.200 billeder i minuttet. Det kræver selvfølgelig, at den enhed, kortet sidder i, kan håndtere både kortets størrelse og læsehastighed. Ifølge SanDisk er kortet ideelt til Android-enheder.

Kortet får i USA en vejledende udsalgspris på $400, svarende til omkring 2.700 danske kroner. I Danmark vil prisen være højere på grund af den højere danske moms.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (6)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
#3 Troels Henriksen

Kortet i sig selv giver ikke bedre lyd. Iflg. Sony er der mindre elektrisk støj vel tilgang af kortet. Om det betyder noget i sidste ende må tiden vise.

Jeg tror det mest almindelige er at lagre digital lys på et SD-kort, så det burde det ikke. Måske med mindre man sætter analog-til-digital-converteren klods op ad SD-kortet, og selv der tvivler jeg alvorligt...

  • 0
  • 0
Log ind eller Opret konto for at kommentere