Samsung stopper salget af Galaxy Note 7 i hele verden efter nye brande

Verdens største smartphone-producent ser sig nødsaget til at stoppe salget af den ene halvdel af selskabets flagskib, efter ombyttede telefoner brød i brand.

I første omgang havde Samsung tilbudt ejerne af Galaxy Note 7-telefoner at få dem byttet til en ny, men nu indstiller Samsung salget i hele verden efter nye episoder, hvor ombyttede telefoner er brudt i brand. Det oplyser Samsung i en kortfattet meddelelse.

Samtidig opfordrer Samsung til, at hvis man ejer en Galaxy Note 7, så bør man ikke tænde den eller sætte den til opladning.

Meddelelsen kommer efter, at Samsung for få uger siden blev nødt til at tilbyde kunderne en ombytning, fordi der havde været flere episoder, hvor telefonerne var brudt i brand. Formentlig på grund af problemer med batteriet.

Imidlertid har der nu været flere hændelser, hvor ombyttede telefoner også er brudt i brand. Derfor lukker Samsung altså ned for både salg og ombytning.

En af episoderne fandt ifølge The Verge sted om bord på et amerikansk indenrigsfly, hvor der var røg i kabinen, mens flyet stadig var ved gaten, fordi en Galaxy Note 7 var brudt i brand. Der var angiveligt tale om en telefon, der allerede var blevet ombyttet.

Galaxy Note 7 kan ses som den ene halvdel af Samsungs flagskib inden for smartphones og fysisk storebror til det primære flagskib Galaxy, S7 Edge.

Ejere af Galaxy Note 7-telefoner kan nu i stedet få pengene tilbage eller bytte til en anden Samsung-telefon.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Følg forløbet
Kommentarer (1)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Log ind eller Opret konto for at kommentere