Samsung ruller blokering af Windows Update tilbage

Automatisk installation af opdateringer fra Windows Update vil igen blive standard på Samsung-pc’er, efter at producenten fik ørerne i maskinen både hos Microsoft og brugerne for at have blokeret netop denne funktionalitet.

Samsung vil alligevel ikke blande sig i, om Windows Update automatisk installerer opdateringer på Windows-baserede Samsung-pc’er. Det fortæller en talsmand fra den sydkoreanske elektronik-gigant til mediet VentureBeat.

»Vi vil udstede en patch gennem Samsung Software Update-tjenesten, der skifter tilbage til den anbefalede automatiske indstilling af Windows Update inden for få dage,« lyder det fra firmaet ifølge VentureBeat.

Sidste uge kom det frem, at Samsung med programfilen Disable_Windowsupdate.exe havde frataget Windows Update muligheden for automatisk at installere opdateringer på Samsung-pc’er i et forsøg på at give brugerne valgfrihed, lød det fra producenten.

Læs også: Sikkerhedsekspert: Samsung blokerer Microsoft-opdateringer

Samtidig skulle forhindringen af de automatiske opdateringer komme Samsung-brugerne til gavn, da Microsofts driver-opdateringer kunne overskrive Samsungs egne drivere, hvilket ville gøre hardwaren ubrugelig.

Disse bekymringer er dog tilsyneladende ikke længere gyldige nok til, at Samsung fortsat vil slå automatikken fra, og i en udtalelse lægger Samsung da også sikkerhedsbekymringer og det fortsatte samarbejde med Microsoft til grund for beslutningen.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (3)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
#1 Henrik Krarup Lindholm

Der var engang, da Kong Samsung var en seriøs og god og kærlig konge. Men en dag vågnede kongeriget op og alle kunne se, at Kong Samsung havde fået $$$$ malet i hele hovedet. Det er da godt nok en trist syn kommenterede flere af de nyligt vågnede. Hvor er det egentlig synd tænkte de fleste. Kongen var da meget pænere i sin gamle maske....

Og sådan kunne man jo blive ved.

Jeg vil ønske for Kong Samsung at en ridder på en hvid hest vil finde og dræbe den heks og den drage der har fortryllet kongen så den gode gamle Kong Samsung kommer tilbage og vi alle igen kan få gavn og glæde af kongens mange geniale idéer.

  • 1
  • 3
#4 Troels Faber

Jeg har lavet en ren installation på min Samsung laptop, men har selv installeret SWUpdate (synderen). Den skaffer drivers. Bl.a. Samsung-specifikke som en brightness patch, ellers virker tastaturet ikke med lysstyrken... Nok ret utopisk, at alm. folk nogensinde kommer til at installere fra bunden, selvom der følger en masse lort med.

  • 0
  • 0
Log ind eller Opret konto for at kommentere