Samsung og amerikansk forlystelsespark samarbejder om VR-rutsjebaner

Ruminvasioner, spøgelser og kappeklædte højhus-spring bliver mere livagtige, når de foregår med VR-briller og g-kraftpåvirkning. I et samarbejde med Samsung lancerer den amerikanske forlystelseskæde Six Flags ni VR-rutsjebaner til sommer.

Der er allerede fuld fart på virtuel reality-bølgen, og til sommer bliver det en tand mere bogstaveligt.

Går turen til USA og nærmere specifikt én af de mange Six Flag-forlystelsesparker, bliver det nemlig muligt at kombinere de ekstreme rutsjebaneture med VR-briller. I et samarbejde med Samsung lancerer Six Flag i alt ni forlystelser over hele USA med ekstra mulighed for virkelighedsflugt. Det skriver engadget.com.

Læs også: Universal vil med virtual reality bombardere dig med reklamer under koncerter

Seks af dem får temaet 'futuristisk kamp for at redde jorden fra fremmed invasion', mens de sidste tre bliver et Superman-tema, hvor oplevelsen af rutsjebane-suset altså forvandles til en svimlende flyvetur over Metropolis.

Det lyder næsten som for meget af det gode, men ifølge Six Flags skulle den efterhånden famøse VR-køresyge ikke blive et stort problem, da den visuelle oplevelse synkroniseres med bevægelsen af den enkelte rutsjebanevogn. Angiveligt.

Læs også: Porno-handsker, angst-kur og en virtuel hånd: Tre nye trends inden for virtual reality

I andre dele af verden er lignende actionrige 3D-forlystelser i støbeskeen. Allerede til april åbner Alton Towers i Storbritannien Galactica VR-rutsjebanen, der ligeledes benytter Samsungs Gear VR-headset. I Thorpe Park, også i England, er andre planer i gang til et spøgelsestog, denne gang med HTC Vive-sættet som garant for ekstra digital uhygge.

Her er et kort glimt fra Six Flags af, hvad man kan forvente sig, når to ekstremer i underholdning mødes:

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (0)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Log ind eller Opret konto for at kommentere