Samsung dropper alt salg af bærbare pc'er i Norden

Det er ikke kun Chromebooks, men alle bærbare pc'er fra Samsung, som det nu er slut med på det nordiske marked.

Elektronikgiganten Samsung stopper nu helt med at sælge bærbare pc'er på det nordiske marked. I første omgang stod det klart, at Samsung droppede Chromebooks, men nu oplyser selskabet, at det gælder alle bærbare pc'er. Det skriver Digi.no.

Samsung har ikke oplyst salgstal eller nærmere årsager til, hvorfor det nu er slut med både Chromebooks og selskabets andre bærbare pc'er i Norden.

»Vi er et selskab, som altid forsøger at tilpasse os hurtigt efter brugernes behov og krav i markedet. Med den begrundelse har vi besluttet at afslutte salget af bærbare pc'er i Norden,« siger pressekontakt Erik Juhlin fra Samsung til Digi.no.

Læs også: Samsung stopper salg af Chromebooks i Norden

Stoppet gælder både salg til private og virksomheder. Selskabet vil fortsat sælge andre pc-relaterede produkter som eksempelvis skærme og printere, men det er foreløbig slut med pc'erne.

Norske Elkjøp, som i Danmark hedder Elgiganten, oplyser ifølge Digi.no, at Samsungs modeller i især den dyre ende af markedet for bærbare pc'er har været forholdsvis populære blandt kunderne.

Samsung vil i stedet satse mere på selskabets smartphones og tablets i Norden.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (4)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
#2 Theis Blickfeldt

»Vi er et selskab, som altid forsøger at tilpasse os hurtigt efter brugernes behov og krav i markedet. Med den begrundelse har vi besluttet at afslutte salget af bærbare pc'er i Norden,« Så brugernes behov og krav er, at få færre produkter fra Samsung? :)

  • 2
  • 0
#3 jkljkl ukljklkl

"Samsung vil i stedet satse mere på selskabets smartphones og tablets i Norden." Samsung har ikke en special stor succes for Notebooks, Netbooks, Chromebooks + Smartphone, tables og naturlighthvis TV produkter erdet aller største behov for forbrugerne i Norden når vi taler Samsung... Altså er det salget man taler om her,, ER alt for lavt for de omtalte produkter derfor satser man altså på de produkter der er højt salg på ;)

Jeg er dog 100% enig Samsung laver nogle fantastiske Bærbare computer, notebooks, netbooks, Cromebooks og all in on pc'er

  • 0
  • 0
Log ind eller Opret konto for at kommentere