Samsung ændrer på Galaxy-telefoner for at kunne sælge dem i Holland

Illustration:
Nu vil Samsung sandsynligvis kunne sælge firmaets Galaxy-telefoner i Holland. Samtidig har elektronikproducenten fået endnu et salgsforbud, denne gang i Australien mod en af firmaets tavlecomputere.

Et Apple-ejet patent fik hollandske domstole til at forbyde salget af Samsungs smartphones, nærmere betegnet Galaxy-serien, i Holland. Patentet dækkede over den måde, man scroller og ser fotos. Nu har Samsung meddelt, at de vil ”opgradere” deres tre Galaxy smartphones. Det skriver Reuters.

Ifølge Reuters har James Chung, der er en af Samsungs talsmænd, afvist at give en dato for, hvornår de tre Galaxy smartphones, Galaxy S, S II og Ace, vil være i butikkerne i Holland, men Reuters citerer ham for at have sagt, at produkterne er blevet opgraderet for at tage hånd om problemet.

Problemer down under

Til gengæld er der opstået nye problemer for Samsung i den omfattende juridiske kamp mod Apple. Britiske The Guardian beretter om, at Samsung har netop fået forbud mod at sælge deres Galaxy tavlecomputere i Australien, efter at have tabt en retssag til Apple.

I Australien var vurderingen fra domstolen, at Samsungs Galaxy Tab 10.1 designmæssigt ligger for tæt op ad konkurrenten, iPad. Samme vurdering har en domstol i Tyskland tidligere meldt ud og indført et salgsforbud for produktet i Tyskland. Ifølge The Guardian er dommen et hårdt slag for Samsung, der ellers havde håbet på at få tavlecomputerne i handlen, inden julesalget starter.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (0)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Log ind eller Opret konto for at kommentere