Sammenfør familien med NemID

Nye digitale selvbetjeningsløsninger gør det muligt at ansøge om familiesammenføring online, hvis man har en computer med internetforbindelse samt et NemID eller en digital signatur.

Først kom nyheden om, at man kan blive gift med NemID. Nu får de nygifte - og alle andre - også mulighed for at søge familiesammenføring med det lille papkort.

Med introduktionen af to nye digitale ansøgningsblanketter kan Udlændingeservices brugere fra i dag ansøge om forlængelse af familiesammenføring over internettet.

De nye digitale selvbetjeningsløsninger er et alternativ til de traditionelle blanketter i papirformat og skal gøre ansøgningsprocessen nemmere for brugerne.

»Vi leverer en klar serviceforbedring til vores brugere, som nu kan ansøge om forlængelse af familiesammenføring på internettet. Dermed behøver vore mange tusinde ansøgere på dette område ikke længere tage på posthuset eller møde personligt op i vores Servicecenter eller lokalt hos politiet for at indgive en ansøgning,« udtaler direktør i Udlændingeservice Henrik Grunnet i en pressemeddelelse.

»Den digitale selvbetjeningsløsning bidrager til, at Udlændingeservice kan spare tid og ressourcer på sin sagsbehandling, hvilket igen vil komme brugerne til gode,« siger Henrik Grunnet.

Direktøren oplyser, at Udlændingeservice allerede har modtaget 11 ansøgninger siden i fredags, hvor de to nye digitale ansøgningsblanketter blev indført.

De digitale ansøgningsblanketter indeholder en detaljeret vejledning i, hvordan man udfylder og indsender sin digitale ansøgning om forlængelse af familiesammenføring. De digitale ansøgningsblanketter findes også på engelsk.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (3)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Log ind eller Opret konto for at kommentere