Salesforce tilbyder blockchain til kundestyring med minimal kodning

Illustration: Rioviertoy/Bigstockphoto.com
Med open source-produltet Hyperledger kan Salesforce software til kundestyring byde på blockchain med lille kode-indsats.

Ved hjælp af IBM's open source Hyperledger-software til blockchain, kan firmaet Salesforces software til kundestyring nu byde på muligheden for at skabe blockchain-applikationer med meget lidt kode. Det skriver firmaet i en pressemeddelelse.

Blandt kunderne er Arizona State University, som benytter blockchain til at gemme de studerenes resultater i en såkaldt 'Learner Trust Record.'

Andre kunder på den nye platform er finansvirksomheden S&P Global Ratings, som benytter teknologien til at nedsætte den tid, der skal bruges, når nye firmakunder opretter kontoer.

Salesforces Blockchain-software gør det ifølge pressemeddelelsen muligt at opbygge og vedligeholde blockchain-netværk, applikation og såkaldte smarte kontrakter, hvor betingelser for eksempelvis betaling og levering kan indprogrammeres i kæden.

Virksomheder kan også benytte api-grænseflader til Salesforces produkter, færdiglavede applikationer og integration med virksomhedens eventuelle eksisterende blockchains.

Virksomheder som Amazon og Microsoft kan også byde på blockchain-teknologi som tjeneste.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Følg forløbet
Kommentarer (0)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Log ind eller Opret konto for at kommentere