Særligt sårbare IoT-enheder og fingeret phishingangreb på DR-ansatte – Hør mere på Infosecurity Denmark 2017

infosecurity denmark
SPONSORERET INDHOLD: Kom til Version2's it-sikkerhedsevent Infosecurity Denmark d. 3. og 4. maj 2017. Internationale og nationale it-professionelle fordeler sig over fem sale i Øksnehallen for at drøfte branchens udfordringer og løsninger.

Køleskabet, smart-bilen og trykmåleren på det nærmeste atomkraftværk rummer alle en potentiel svaghed, der giver hackere nem adgang til disse Internet of Things-enheder.

Netop det emne og mange flere tager eventet Infosecurity Denmark fat på d. 3.-4. maj.

It-sikkerhedsmessen åbner dørene i Øksnehallen, hvor it-chefer og -professionelle kan lære mere om de nyeste tendenser inden for it-feltet i fem forskellige sale.

Medlem af Rådet for Digital Sikkerhed og stifter af firmaet Sepior, Jakob Pagter, har været med til at planlægge årets ikke-kommercielle keynote-program og ser frem til selv at deltage.

»Jeg glæder mig meget til at høre oplægsholdernes foredrag. Det er altid inspirerende at høre om nye hjørner og nye afkroge af ens fagområde, som man ikke selv har undersøgt så meget endnu,« fortæller Jakob Pagter og fortsætter:

»Der kommer gode speakers samt lokale og internationale leverandører. Derfor er Infosecurity et oplagt sted at netværke og få fornemmelse for, hvad fagfolk er optagede af i øjeblikket.«

Blockchain og persondataloven på programmet

Under Infosecurity vil der være over 10 forskellige keynote-foredrag. De omhandler alt fra Deloittes hackerteam, til DR, som har udført et fikset phishingangreb mod deres medarbejdere, og til et vellykket etisk hackerangreb mod det største energiselskab i landet.

På trods af at samtlige oplæg ikke lægger sig op af Jakob Pagters daglige arbejde med kryptering af clouddata, lokker de mange kompetente foredragsholdere til Infosecurity.

»Det er sukker på programmet. Lidt ekstra krydderi, som det er sjovt at høre mere om, selvom jeg ikke arbejder med det i hverdagen,« ræsonnerer Jakob Pagter om eksempelvis etisk hacking.

Han var også i 2016 med i det advisory board, som lagde programmet for sidste års konference.

Ifølge Jakob Pagter hiver panelet bag hovedforedragene fat i tidens trends, når de udvælger keynote-talere.

Således vil der i år blandt andet blive holdt oplæg på den centrale scene om blockchain, privacy by design og persondataloven i Danmark.

Virksomheder deler krigshistorier

Deltagere kan foruden de spændende keynote-foredrag tale med de tilstedeværende virksomheder, som løfter sløret for problemerne, de arbejder med dagligt, og løsningerne derpå.

De enkelte firmaer vil have stande fordelt i fire sale, hvor man kan opleve et bredt udvalg af praktiske oplæg om it-sikkerhed, cloudservice og datacenter.

»Det er altid godt at høre krigshistorier og lade sig inspirere af andres erfaring. Faktisk kan det blive lettere selv at få øje på problemer,« forklarer Jakob Pagter.

Og spørger man ham, hvorvidt han kan anbefale andre it-professionelle at tage af sted, lyder svaret:

»Jeg gik selv fra messen sidste år med en rigtig god fornemmelse. Nogle konferencer kan føles som spild af tid, men det er Infosecurity langt fra,« afslutter Jakob Pagter.

Annonce:
Kom gratis med til Danmarks største IT-sikkerhedsevent!

Infosecurity, Europas mest populære IT-sikkerhedsevent, afholdes i Danmark den 3. og 4. maj 2017. 60 udstillere, 5 konferencesale og mere end 80 seminarer og caseoplæg fra ind- og udland. Læs mere her.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk

Følg forløbet

Kommentarer (0)

Kommentarer (0)
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer

Pressemeddelelser

Affecto Denmark reaches highest Microsoft Partner level

Affecto Denmark, a leading provider of data-driven solutions, has reached the highest level in the Microsoft partner ecosystem: Managed Partner.
22. jun 2017

Innovate your business with Affecto's IoT Explorer Kit

Are you unsure if Internet of Things fits your business strategy?
31. maj 2017

Big Data Lake Summit: Fast and Trusted Insights

If you want to outpace, outsmart and outperform your competition in a digital world, you need trusted data that can be turned into actionable business insights at speed.
24. apr 2017