Sådan ser Startmenuen ud med Microsofts Hololens

Microsoft Augmented Reality-brille er nu på vej fra de meget kontrollerede præsentationer til reel brug hos udviklere, og det giver et kig på, hvordan det virkelig ser ud.
24. februar 2016 kl. 14:18
errorÆldre end 30 dage
Manglende links i teksten kan sandsynligvis findes i bunden af artiklen.

De første udviklere kan nu få fingre i Microsofts Augmented Reality-brille Hololens, og det giver anledning til at få et mere realistisk indtryk af, hvordan Hololens fungerer.

Hidtil har Hololens været vist frem i kontrollerede demonstrationer, hvor Microsoft med et ekstra kamera har vist, hvad man kunne se, når Hololens lagde et ekstra lag ovenpå virkeligheden.

Men der har været debat om, hvor stort synsfeltet reelt ville være, ligesom der er tvivl om, hvordan navigation i praksis vil fungere.

Der er endnu tale om en tidlig model, som altså også kun er tilgængelig for udviklere, som har søgt om at få lov at købe et Hololens-sæt for at afprøve teknologien. Men nedenstående video fra udviklerne af en augmented reality-besked-app Actiongram viser blandt andet Windows-startmenuen og basal navigation optaget med en Hololens-brille.

Artiklen fortsætter efter annoncen

[video:https://youtu.be/L3_viBxB8Fc]

Ingen kommentarer endnu.  Start debatten
Debatten
Log ind for at deltage i debatten.
settingsDebatindstillinger