Sådan får du udviklere og driftfolk til at tale bedre sammen med DevOps

9. oktober 2013 kl. 10:002
Hver tredje nordiske virksomhed planlægger at indføre DevOps. Virtuelle testmiljøer kan sætte skub i processen, mener leverandør.
Artiklen er ældre end 30 dage
Manglende links i teksten kan sandsynligvis findes i bunden af artiklen.

En ny undersøgelse, foretaget af analysebureauet Vanson Bourne for CA Technologies, viser, at 88 procent af virksomhederne i de nordiske lande har hørt om DevOps, ligesom 36 procent af virksomhederne planlægger at indføre en DevOps strategi. Men hvad går DevOps ud på, og hvad kan man bruge det til? Version2 har taget en snak med Justin Vaughn Brown, der er senior marketing strategist hos CA Technologies for at finde ud af det.

»Der er mange definitioner af DevOps. Men vi ser det som en metode og en filosofi, der fremmer integration og samarbejde mellem softwareudviklere og operations. Traditionelt har de to været meget isolerede, og det er det, som DevOps vil gøre op med. Man har ikke længere et eller to lanceringer om året. Man har løbende releases, og det stiller store krav til at have testmiljøer til rådighed. Moderne virksomheder skal udvikle flere applikationer i en større hastighed. Derfor er de nødt til at ændre deres tilgang til udvikling og releases,« siger Justin Vaughan Brown til Version2.

CA Technologies har dog en aktie i udbredelsen af DevOps begrebet. De leverer nemlig teknologi, som kan bruges til at implementere af virksomhedsstrategien.

»Det hastigt stigende antal applikationer, som virksomhederne udvikler, stiller større krav til ledige testmiljøer. Hvis de ikke er tilgængelige skal udviklerne vente. Vi leverer virtuelle testmiljøer til rådighed for at sætte fart i processen. På den måde kan udviklerne hurtigt simulere, hvordan deres applikation virker med andre komponenter, og så kan den komme hurtigere på markedet,« siger Justin Vaughan Brown til Version2.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Justin Vaughan Brown fortæller også, at CA Technologies allerede har flere store danske kunder, som de hjælper med DevOps, men det er stadig så nyt, at de ikke må afsløre navnene endnu.

2 kommentarer.  Hop til debatten
Denne artikel er gratis...

...men det er dyrt at lave god journalistik. Derfor beder vi dig overveje at tegne abonnement på Version2.

Digitaliseringen buldrer derudaf, og it-folkene tegner fremtidens Danmark. Derfor er det vigtigere end nogensinde med et kvalificeret bud på, hvordan it bedst kan være med til at udvikle det danske samfund og erhvervsliv.

Og der har aldrig været mere akut brug for en kritisk vagthund, der råber op, når der tages forkerte it-beslutninger.

Den rolle har Version2 indtaget siden 2006 - og det bliver vi ved med.

Debatten
Log ind eller opret en bruger for at deltage i debatten.
settingsDebatindstillinger
2
9. oktober 2013 kl. 22:54

Overskriften stiller mig i udsigt at jeg kan lære noget om DevOps. Svaret i artiklen er groft sagt at man kan købe CA Technologies til at hjælpe en. Det er mere reklame end artikel. Hvordan har CA fået Version2 til at købe den?

1
9. oktober 2013 kl. 12:37

Skulle det forestille en artikel ?