Så gik den ikke længere: Pokemon-feberen damper af

23. august 2016 kl. 15:288
Så gik den ikke længere: Pokemon-feberen damper af
Illustration: Privatfoto af Pokemon Go, Niantic Inc..
Tal viser, at brugerne falder fra Pokemon Go - og går tilbage til Facebook og Snapchat.
Artiklen er ældre end 30 dage
Manglende links i teksten kan sandsynligvis findes i bunden af artiklen.


Det måtte jo komme: Pokemon Gos popularitet har toppet og er på vej tilbage.

Antallet af daglige aktive brugere, downloads, og daglig tid på appen nåede toppen for en måned siden og viser nu en faldende tendens, skriver Bloomberg.

Data er indsamlet af Sensor Tower, SurveyMonkey og Apptopia.

Nyheden vil uden tvivl blive budt velkommen hos Facebook, Twitter, Tinder og snapchat, som har været under pres under Pokemon Go-feberen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

»I betragtning af den hurtige stigning i brugen af ​​Pokemon Go-app'en siden lanceringen i juli har investorerne været bekymret for, at spillet har kapret tid fra andre apps,« skriver Victor Anthony, der er senioranalytiker hos investeringsrådgiveren Axiom Capital Management.

Kort tid efter lanceringen af Pokemon Go i juli overhalede spillet Snapchat, Twitter og Facebook i gennemsnitlig brugertid.

Men hvis det igangværende fald fortsætter, vil Pokemon Go blive et kortvarigt bekendtskab, i øvrigt sammen med augmented gaming generelt, mener Victor Anthony.

Ifølge Google Trends er interessen i augmented reality nemlig faldende, mens interessen for virtual reality fortsat er høj, tilføjer han.

Niantic Labs, der har udviklet ​​Pokemon Go, har ingen kommentarer.

8 kommentarer.  Hop til debatten
Denne artikel er gratis...

...men det er dyrt at lave god journalistik. Derfor beder vi dig overveje at tegne abonnement på Version2.

Digitaliseringen buldrer derudaf, og it-folkene tegner fremtidens Danmark. Derfor er det vigtigere end nogensinde med et kvalificeret bud på, hvordan it bedst kan være med til at udvikle det danske samfund og erhvervsliv.

Og der har aldrig været mere akut brug for en kritisk vagthund, der råber op, når der tages forkerte it-beslutninger.

Den rolle har Version2 indtaget siden 2006 - og det bliver vi ved med.

Debatten
Log ind eller opret en bruger for at deltage i debatten.
settingsDebatindstillinger
8
24. august 2016 kl. 13:02

Enig. Pokemon GO har holdt min opmærksomhed i 30 min., men Ingress spillede jeg aktivt i 2 år. Begge spil er udviklet af Niantic.

Fun fact: De pokestops og gyms man finder i GO bygger på de brugerindsendte data fra Ingress.

7
24. august 2016 kl. 12:40

Kan da klart anbefale at man prøver Munzee eller Flagstack i stedet for, her er der noget mere spænding så man ikke bare behøves at rende rundt i små cirkler og snuppe de samme, da man i udgangspunktet kun kan tage det samme element 1 gang.

6
24. august 2016 kl. 12:01

Synes du det er for nemt at spille Pokemon Go, så prøv Ingress.

Det har langt mere strategi og taktik for voksne spillere. Check det ud på youtube. Det kan spilles på både Android og iPhone.

Der er grupper og arrangementer over hele verden. Den næste event er den 26-27. august i Wroclaw i Polen, Birmingham og Turku Finland samt 3 byer i USA. Check selv events ud på Ingress.com/event. Der har været afholdt en event i København med ca 2000 deltagere fra hele verden den 1. april i 2016.

The world around you is not what it seems.

5
24. august 2016 kl. 11:06

Lad os håbe der snart kommer et andet spil eller app, som kan lokke både børn og voksne ud at gå lange ture / motionere. På den led har Pokemon været rigtigt godt.

4
23. august 2016 kl. 22:18

Appen er fyldt med bugs og man får jævnligt Pokeball of death. Og ligesom kommentar nr 1 her på siden siger, så var det noget skidt de fjernede "pokemons i nærheden" featuren med fodsporene. Man kan bruge et træk med at gå frem og tilbage i et kryds og gætte sig til hvor Pokemonne er inden for det, men det skal gå lidt tjept og er sjældent worth it.

Du kan ikke spille det seriøst uden at have en batteripakke på dig.

Alt i alt synes jeg dog alle de bugs ødelægger det. Det har faktisk været meget sjovt, og min kæreste og jeg gik over 40 km på ganske få dage, og levellede mere end 10 lvl's op, fordi vi fandt det virkelig morsomt, og en god beskæftigelse at lave sammen, da vi passende kunne smide cafébesøg og ture i skoven / ved søer ind samtidigt. Det er dog virkelig trist når man mister en god mulighed fordi den låser fast, nægter at åbne, eller pludselig ikke viser omgivelserne korrekt før en "app genstart". Samtidigt synes jeg inderligt at Pokevision hjemmesiden var en GOD TING for spillet, og ikke noget de burde lukke trods de sagde deres server load faldt med 30%. Helt ærligt, er det ikke et tegn på I burde få et API?

3
23. august 2016 kl. 22:04

Så er det måske tid til at prøve Geocaching. Det kræver kun at GPS og evt. kompas er slået til. Min gamle GPS fra båden kunne holde til det længere end jeg kunne. Hvis du ikke ved hvad det er, så start f.eks. på https://geocachingclassic.dk/ . Kan anbefales for alle aldersgrupper.

2
23. august 2016 kl. 20:40

At få Motion --

WOW er også døende. Hvis det ikke var for filmen. Så var de snart under 5 milioner betalende bruger

1
23. august 2016 kl. 16:30

Personligt mistede jeg interessen da jeg efterhånden havde fanget alle de mest gængse pokemoner, og Niantic begyndte at forhindre brugere i at finde vilde pokemoner i nærheden. Nu er der ikke andet tilbage end at vandre tilfældigt rundt i håb om at støde på noget nyt, mens app'en æder 1% batteri i minuttet, det er bare ikke det værd længere