Så er Danmarks første 4G-brugbare telefon landet

Det blev Samsung Galaxy S3, der løb med titlen som Danmarks første brugbare 4G-telefon. Apples iPhone 5 mangler stadig softwareopdatering.

Samsung Galaxy S3 kan nu officielt kalde sig for Danmarks første brugbare 4G-telefon. Det skriver Telia i en pressemeddelelse. Samsungs topmodel med LTE/4G indbygget vil foreløbigt komme i farverne sort og hvid, og telefonen vil understøtte det 1800 MHz-net, som Telia benytter sig af. Priserne skulle der heller ikke være pillet ved, så telefonen stadig ligger på omkring 4.200 kroner uden abonnement.

Dermed overhaler Samsung Apple indenom på det danske marked for 4G, da iPhone 5 ganske vist har LTE/4G indbygget, som kører på 1800 MHz-båndet. Men den mangler stadig en softwareopdatering. Hvornår den kommer er endnu usikkert, men flere selskaber forventer, at de bliver i den første uge af november.

Hvis LTE/4G-forbindelsen er optimal, vi din smartphone kunne trække helt op til 80 Mbit i sekundet, men vi mangler endnu at se, om eksempelvis Telia rent faktisk kan leve op til deres dækningsgaranti for 4G i 192 byer landet rundt.

Opdateret 13.22: Forvirrende afsnit i bunden fjernet.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (10)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Peter Hellwing

Jesper har fat i noget interessant, eftersom artiklen handler om noget med mobiltelefoner, må man forvente at det omhandler iphone, ligesom tablet artikler omhandler ipad. Hvorfor skal Erik nu pludselig blande Samsung ind i det, Samsung er jo bare endnu en ligegyldig producent af de der underlødige android telefoner.

(dårlig fredags humor kan være indskrevet i ovenstående)

  • 0
  • 0
Benni Bennetsen

3 lover kun 8-35 mbit med LTE netværket..(ved ikke hvorfor her står 4G ?) det er jo ikke ligefrem en fordel over 3G .. og bruger jo blot yderligere strøm, blot for at kunne få minimalt hurtigere net på en mobil-tlf nogen ganske få steder i landet.. jeg ser ikke potentialet i en mobil..

Ring når vi får 4G (ægte)

  • 0
  • 0
Log ind eller Opret konto for at kommentere